15 Ιουν 2015

Καλό Αμπέλι

Στο βάθος ενός όρμου, θα βρείτε το Καλό Αμπέλι, μια παραλία με πλάκες και αυλάκια, που προσφέρει την απόλυτη απομόνωση για αυτούς που την επιζητούν.
Μια μικρή παραλία, που αξίζει να την επισκεφτεί όποιος έχει το κουράγιο… καθώς η πρόσβαση είναι αρκετά δύσκολη. Αν δεν διαθέτεις σκάφος, ώστε να την προσεγγίσεις από τη θάλασσα, θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 15 με 20 λεπτάκια, ακολουθώντας ένα μονοπάτι στο βουνό.
Με το αμάξι, φτάνεις μέχρι ένα σημείο και μετά ακολουθείς τα σκαλάκια που θα βρεις… Αυτά σε βγάζουν στο ξωκλήσι του Σωτήρα, η τέλεια λύση για να ξαποστάσεις και να πάρεις τις ανάσες σου, έχοντας καλύψει τα μισά της διαδρομής. Από εκεί, κατηφορίζεις προς το Καλό Αμπέλι.
bigHPIM3187
Χρειάζεται να φοράς αθλητικά και όχι σαγιονάρες, και καλό είναι να έχεις προμηθευτεί τα πάντα… από ομπρέλα θαλάσσης, μέχρι νερά και μπύρες!
bigHPIM3211 bigHPIM3173
Αν αποφασίσεις να επισκεφτείς το Καλό Αμπέλι, να ξέρεις ότι αξίζει να μείνεις όλη μέρα εκεί, μέχρι το σούρουπο, καθώς η θέα του ήλιου να χάνεται στη θάλασσα, είναι μοναδική από αυτή την μικρή παραλία…
Αν βρεθείς ποτέ στη Σέριφο, πρέπει να… προκαλέσεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις την ηρεμία και την απομόνωση που προσφέρει αυτή η γοητευτική παραλία!



Πηγή : http://www.thinkover.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...