15 Ιουν 2015

Στην Πάρο το Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών

Το Κέντρο Κοινωνίας, Επιστήμης και Τέχνης Caid έκανε γνωστό ότι θα διοργανώσει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών για ένατη συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά σε νησί, στην Πάρο.

Το Φεστιβάλ, όπου προβάλλονταιεπιστημονικές ταινίες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί από 31 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, καθώς και αργότερα στην Αθήνα, από 19 έως 25 Οκτωβρίου, στο Ινστιτούτο Θερβάντες, όπως κάθε χρόνο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίσμα στην Παροικιά, καθώς και στο πάρκο της Νάουσας, σε ένα αμφιθέατρο δίπλα στη θάλασσα.

Στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ, οι ταινίες θα διεκδικήσουν έξι βραβεία:Καλύτερης Ταινίας, Ειδικής Μνείας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας, Τέχνης, Επικοινωνίας της Επιστήμης και Βραβείο Κοινού. Δημοσιογράφοι και καλεσμένοι από διάφορους επιστημονικούς χώρους και κέντρα ερευνών, προερχόμενοι από διάφορες χώρες, θα παρευρεθούν στο Φεστιβάλ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook , προκειμένου να ενημερωθούν για τις ταινίες που έχουν ήδη επιλεχθεί να συμμετάσχουν και θα προβληθούν (https://www.facebook.com/events/1453305954968831/).
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...