22 Σεπ 2015

Το περίφημο Παστάκι Σερίφου και οι μαραθοτηγανίτες θα σερβίρονται στο κέντρο της Αθήνας Αιόλου 27

Το περίφημο παστάκι Σερίφου
 Δεν θα ήταν άδικο να πούμε ότι δικαίως η καρδιά της Αθήνας χτυπά στην Αιόλου με ολοένα και πιο πρωτότυπα μαγαζιά, να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο.

Μετά λοιπόν από το Bubbleicious με το ιδιαίτερο τσάι, το Falafellas με τις γεύσεις από Ανατολή, τη σκυτάλη παίρνει το «Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα», ένα μαγειρείο νέας γενιάς που στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό στην πλατεία Ειρήνης.

Το ιδιαίτερο στο «Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα» είναι οι παραδοσιακές γεύσεις του, που όπως λένε οι ιδιοκτήτες προέρχονται από βιβλία μαγειρικής των μανάδων τους και βασίζονται πάνω σε ελληνικά προϊόντα.

Τα πιάτα μας προέρχονται από παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνουν γνωστά, απλά και καθημερινά φαγητά έως και τοπικά, ιδιαίτερα ή ασυνήθιστα φαγητά. Για να πάρετε μια γεύση στο «Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα» μπορείτε να βρείτε: παστιτσάδα Κέρκυρας, μαραθοτηγανίτες Σερίφου, μελιτζανοκεφτέδες Αρκαδίας, γιουβέτσι με μελιτζάνες Νάξου, ικαριώτικο σουφικό, φακοσαλάτα Φαρσάλων, χορτόσουπα Χίου, σφακιανό κλέφτικο και άλλα, ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία των γλυκών όπου μπορείτε να βρείτε μπουμπάρι από τα Μέγαρα, παστάκι Σερίφου, και μαστιχάτο ριζόγαλο Χίου.


Το σίγουρο είναι πάντως πως αν το επισκεφτείτε μια φορά θα γίνετε θαμώνες.

Το περίφημο παστάσκι ΣερίφουΑιόλου 27, 210 3252335, ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Κώστας Σταματίου

Πηγή:
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...