28 Σεπ 2015

“Running the Greek islands”

 www.serifosrace.com; September 27-29, 2015

“Running the Greek islands”


On one of the last weekends of the summer, as the warm sun sets over the Aegean Sea, runners will be appreciating the view from a route bordering the island's rocky landscape, untouched bays and wild beaches -- an EU Natura 2000 protected site.
Now in its third year, the event has expanded to include swimming races. There's also a children's race.
"Despite rescheduling our race due to the snap elections, we hope to get 200 participants, which is four times the turnout from the first year," says co-organizer Maria Michalopoulou.
www.serifosrace.com; September 27-29, 2015
Πηγή : 

Αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος της διαδικτυακής έκδοσης του CNN για τους αγώνες δρόμου που πραγματοποιούνται στα Ελληνικά νησιά!
“Running the Greek islands”. Αυτός είναι ο τίτλος του αφιερώματος της διαδικτυακής έκδοσης του CNN για τους αγώνες δρόμου που πραγματοποιούνται στα Ελληνικά νησιά!
 
Από τις Σπέτσες στην Ύδρα και από εκεί στη Σύρο, στη Σέριφο τη Λευκάδα την Κεφαλλονιά, αλλά και στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, οι αγώνες δρόμου με φόντο το γαλάζιο και τον Ελληνικό ήλιο, έχουν κλέψει τις καρδιές των δρομέων-τουριστών που πλέον περιμένουν πως και πως τις διοργανώσεις.
 
Το Spetses Mini Marathon είναι η… αρχαιότερη από τις διοργανώσεις των νησιών και φυσικά μέχρι στιγμής η πιο πετυχημένη, αφού το τριήμερο 9 έως 11 Οκτωβρίου αναμένεται στις Σπέτσες να βρεθούν πάνω από 10.000 άνθρωποι για τους αγώνες κολύμβησης και δρόμου.
Αναμφίβολα για την Ελλάδα, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τις συγκεκριμένες διοργανώσεις, αποτελούν μια ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...