16 Σεπ 2015

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Έρχεται το μηνιαίο ηλεκτρονικό δελτίο

Για εμάς στο Επιμελητήριο Κυκλάδων η ουσιαστική ενημέρωση των μελών μας είναι το παν και αυτό το φθινόπωρο βάζουμε σε προτεραιότητα την μεταξύ μας επικοινωνία.  
Γι’ αυτό σχεδιάζουμε το νέο Μηνιαίο Ηλεκτρονικό Δελτίο πολλαπλής θεματολογίας με στόχο την εποικοδομητική ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών μας με πρωτότυπα άρθρα, συνεντεύξεις και μόνιμες στήλες που θα αποτελούν "τροφή" για επιχειρηματική σκέψη και όχι μόνο. 
Το κάθε τεύχος θα περιλαμβάνει και τη μόνιμη στήλη με τα Νέα των Μελών μας τα οποία θα αφορούν σε καλές πρακτικές, ενδιαφέρουσες συνεργασίες, σημαντικές πρωτοβουλίες, πρωτότυπες ενέργειες, διακρίσεις και καινοτομίες* από όλους τους κλάδους και από όλα τα νησιά μας. 
Σας ζητούμε λοιπόν από σήμερα κιόλας να μας στέλνετε τα νέα σας στη διεύθυνση neamelon@cycladescc.gr συμβάλλοντας έτσι στον εμπλουτισμό της θεματικής ενότητας και του ηλεκτρονικού δελτίου που θα διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες! 
Με εκτίμηση 
Η Ομάδα Σύνταξης 
* Η επιλογή των νέων που θα δημοσιεύονται θα γίνεται από την ομάδα σύνταξης. Παρακαλούμε να μας στέλνετε τα νέα σας, ιδανικά έως τις 21 κάθε μήνα αν επιθυμείτε  δημοσιοποίηση στο τρέχον τεύχος.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...