16 Σεπ 2015

Οι υποσχέσεις των αρμοδίων και η σκληρή πραγματικότητα για τον Α.Ο.Σερίφου

Στη Σέριφο οι υποσχέσεις των αρμοδίων φαίνεται να μένουν στη θεωρία και η τοπική ομάδα είναι αναγκασμένη να προσγειωθεί στη σκληρή πραγματικότητα της έλλειψης γηπέδου για να επιβιώσει.
Με τις προπονήσεις να γίνονται σε συνθήκες περασμένων δεκαετιών, στο χώμα της αλάνας και τα τόσα προβλήματα μοιάζει άθλος και θαύμα η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας Κυκλάδων.
Ειδικά για τα νέα παιδιά του νησιού που έχουν αρχίσει να πλαισιώνουν την ομάδα, είναι απορίας άξιο τι κίνητρο θα βρεθεί για να παραμείνουν στον χώρο του αθλητισμού.
Το δυναμικό της ομάδας παραμένει ίδιο, πλην του Ρώτα που μετακινήθηκε στην Σίφνο.
Τα προβλήματα με το δημοτικό γήπεδο της Σερίφου μοιάζουν δυστυχώς αξεπέραστα.
Η ιδιοκτησιακή ασάφεια δεν επέτρεψε την αδειοδότηση του γηπέδου και είναι αδύνατη η χρησιμοποίηση του από την τοπική ομάδα, ακόμη και για τις προπονήσεις.
Τελευταία εξέλιξη για την πορεία και την συμμετοχή του ΑΟΣ στο πρωτάθλημα ήταν η αίτηση της διοίκησης για την χρήση του γηπέδου της Σίφνου σαν έδρα.
Ο δήμος της Σίφνου έκανε δεκτό κατ'αρχήν το αίτημα και απομένει η έγκριση από την επιτροπή του γηπέδου που αναμένεται να είναι και αυτή θετική.
Έτσι διαγράφεται μία κατ'ανάγκη προσωρινή λύση, που θα δώσει την δυνατότητα της συμμετοχής των Σεριφιωτών στο φετινό πρωτάθλημα.
Μία θλιβερή ιστορία το γηπεδικό του νησιού που κανείς πλέον δεν γνωρίζει αν και πότε θα λυθείΠηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...