23 Οκτ 2016

Σαντορίνη: Απονομή βραβείων για τον εν πλω διαγωνισμό καινοτομίας στον τουρισμό και τη γαστρονομία

Νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, γέμισε χθές Πέμπτη 20/10 το Οινοποιείο της SantoWines, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και απονομή των βραβείων του διαγωνισμού επιχειρηματικής καινοτομίας Cruise INN, παρουσία του προέδρου και μελών του ΔΣ της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, που ήταν χορηγός στη διοργάνωση αυτής της πρωτότυπης ιδέας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κύριος Ιορδάνης Λαδόπουλος, διακεκριμένος καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μακρόχρονη ακαδημαϊκή και ερευνητική καριέρα.
cruiseinn_1s_place
Το πρώτο βραβείο κέρδισε το επιχειρηματικό σχέδιο με τίτλο «Experience box», ένα κουτί που θα διανέμεται σε όποιον επισκέπτη επιθυμεί ο οποίος θα μένει σε ένα από τα ξενοδοχεία-συνεργάτες της εταιρίας experience box. Το κουτί θα είναι προσαρμοσμένο στις επιθυμίες του πελάτη και θα περιέχει επιλεγμένα premium προϊόντα και υπηρεσίες (από εταιρίες-συνεργάτες της experience box), δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα και τον τόπο που έχει επισκεφτεί μέσα από ξεχωριστές εμπειρίες και προσφορές σχεδιασμένες ειδικά γι’ αυτόν. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο www.getexperiencebox.com.
cruiseinn_2nd_place
Το δεύτερο βραβείο κέρδισε η ιδέα «Winewise», μία εφαρμογή-παιχνίδι με την οποία οι χρήστες με διαδραστικό τρόπο μπορούν παίρνουν πληροφορίες για τα οινοποιεία που επισκέπτονται και τα κρασιά που δοκιμάζουν.
Παραδίδοντας το βραβείο στη 2ο νικήτρια ομάδα, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΘΠ κος Ματθαίος Δημόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τόνισε πόσο αναγκαίο είναι το ζωηρό επιχειρηματικό πνεύμα και οι καινοτόμες ιδέες για να αναπτυχθούν και να αναδειχθούν περαιτέρω τα προϊόντα της Σαντορίνης.
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.
Πηγή : http://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...