11 Σεπ 2017

Τοπικοί υποστηρικτές του Serifos Sunset Race 2017- Οι αφανείς ήρωες !

Το Serifos Sunset Race 2017 είναι πια παρελθόν, αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους το έζησαν από κοντά. Εκατοντάδες δρομείς και κολυμβητές, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συμμετείχαν στους αγώνες της διοργάνωσης στο πανέμορφο νησί της Σερίφου. Τον καλύτερό τους εαυτό όμως έδωσαν και οι τοπικοί υποστηρικτές οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν συνεισφέροντας στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. 

 Πιο συγκεκριμένα, πολύτιμη ήταν η συνδρομή του Γιώργου Νικολάου (Yacht Club, Barbarossa) και του Έντι Λιβάνιου (Indigo Café, Πάνω Πιάτσα) που από την αρχή της προσπάθειας έχουν αγκαλιάσει το θεσμό! 

 Η Μεταφορική Σερίφου και ο Μανώλης Γεροντάρης, με διπλό ρόλο ως εκπρόσωπος και του Δήμου, ανέλαβαν όλες τις μεταφορές από Αθήνα προς τη Σέριφο αλλά πρόσφεραν και πολύτιμη βοήθεια εντός του νησιού στη διάρκεια της προετοιμασίας των αγώνων.

 Οι δωροθέτες μας η μελισσοκομική οικογένεια Ρώτα με το “The Family Beez”, το οινοποιείο του Χρήστου Χρυσολωρά και το κατάστημα delicatessen “ΜΗΤΑΤΟ” φρόντισαν για τα δώρα της διοργάνωσης, προσφέροντας σε όλους τους νικητές σεριφιώτικες γεύσεις, μέλι, κρασί και ποικιλία από τοπικά προϊόντα. 

 Μεγάλη η συνεισφορά και του ταξιδιωτικού πρακτορείο Κονδύλη που ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος των κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθοδηγώντας τους δρομείς ενώ φιλοξένησε και την γραμματεία των αγώνων! 

 Το Think Of Serifos στήριξε και αυτό τη διοργάνωση με τα βατραχάκια των αγώνων που κάθε χρόνο γίνονται ανάρπαστα! 

 Το Calma drinks and bites φιλοξένησε για άλλη μια φορά τους αγώνες κολύμβησης την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου!

 Ευχαριστούμε και τους υπόλοιπους τοπικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης την Τεχνολογική Αθηνών, την Τεχνοκατασκευή, την Ράμπιας Μπετόν, το Κέντρο Δόμησης Καρεκλάς, το Serifos Houses, την Blue Bird, την Αφοι Καρτσωνάκη και τα εστιατόρια Αλώνι, Θαλάμι, Τάκης και Porto Vecchio. 

 Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στα καταλύματα Αλέξανδρος και Βασιλεία, Πουντί, Serifos Beach, Albatros, Αμαλία, Δορκάς και Cavo D’oro για τη ζεστή φιλοξενία. 

 Επίσης ευχαριστούμε τον Νίκο Μουστάκα που ήταν υπεύθυνος για την ηχητική εγκατάσταση, τον ξυλουργό Αντώνη Κυρίτση και τον ηλεκτρολόγο Γιάννη Γεροντάρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Και φυσικά τους δύο φωτογράφους μας, Στέφανο Αντιμάντο και Νίκο Κοκκολάκη, και τον χειριστή του drone Παύλο Αντιμάντο, όλοι τους με καταγωγή από τη Σέριφο, που αποτύπωσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το Serifos Sunset Race 2017! 

 Και τέλος τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων "ο Ταξιάρχης", τον Σύλλογο Εμπόρων και Επαγγελματιών Σερίφου, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Σεριφίων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στάθηκαν στο πλευρό μας και κινητοποίησαν την τοπική κοινωνία. 

Πηγή : http://www.serifosrace.com

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...