26 Σεπ 2017

Ευρεία σύσκεψη στη Σύρο για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων

Στις 23 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων, τόσο μεταξύ των νησιών, όσο και με την ηπειρωτική χώρα, ενόψει της νέας δρομολογιακής περιόδου. 

 Η σύσκεψη (την οποία διοργανώνει το Τοπικό Παράρτημα Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων) θα φιλοξενηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη της Σύρου και σε αυτήν έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των Κυκλάδων, εκπρόσωποι των ακτοπλοϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον νομό, εκπρόσωποι των Λιμενικών Αρχών, καθώς και επαγγελματικοί φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των συγκοινωνιών, του εμπορίου και του τουρισμού. 

«Η συνεργασία των προαναφερόμενων για την επιτυχή πραγματοποίηση της σύσκεψης και η ενεργός συμμετοχή τους, με θέσεις και προτάσεις για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την επιτυχή πραγματοποίηση της συγκεκριμένης σύσκεψης, αλλά και τη λήψη ουσιαστικών και επ’ ωφελεία των νησιών μας αποφάσεων της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικής κοινότητας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ακτοπλοΐας» καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Τοπικό Παράρτημα (Τ.Π.) Κυκλάδων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ν. Αιγαίου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Τ.Π. και δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός.

Πηγή http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...