30 Σεπ 2017

Mήλος Εγκαίνια του Νέου 2θέσιου Νηπιαγωγείου Τριοβασάλων

Με μια λιτή, γεμάτη παιδικά χαμόγελα τελετή, εγκαινιάστηκε το νέο διθέσιο Νηπιαγωγείο των Τριοβασάλων στη Χαλικιά, με την ευχή της Εκκλησίας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε 100% από το «Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή» και είχε προϋπολογισμό 600.000 €. Αποτελεί δε, το 192ο Νηπιαγωγείο που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα. 

 Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Γιώργος Μελάς με την οικογένειά του και η κυρία Θεοδώρα Π. Ρόμπου, μέλος του Δ.Σ., εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και πλήθος συμπατριωτών μας.

 Ο κ. Γεώργιος Μελάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Ιδρυτή και μεγάλου Εθνικού Ευεργέτη Βασίλειου Μελά και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη και όλους όσοι εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου.Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν η προσφορά δώρων από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, τα οποία έφτιαξαν μόνα τους και τα χαρούμενα παιδικά τραγούδια που του χάρισαν, θέλοντας να τον ευχαριστήσουν για αυτήν την μεγάλη δωρεά.

 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από την θεμελίωση του νέου νηπιαγωγείου, στο οποίο οι μικροί μας φίλοι πρωταγωνίστησαν και πάλι εκφράζοντας την χαρά τους για αυτό το υπέροχο Δώρο.

 Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης στο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τον κ. Γ. Μελά και τα μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος και τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την ανεκτίμητη δωρεά του νέου υπερσύγχρονου νηπιαγωγείου, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό «στολίδι» για το νησί μας. 

 Τέλος ευχαρίστησε τις Αντιδημάρχους, την Τεχνική και Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μήλου και τον Μηχανικό του Ιδρύματος κ. Αλέκο Αλευρίδη για την καθοριστική τους συνδρομή στην ολοκλήρωση του έργου. 

 Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πατήρ Γιαννούλης για την Εκκλησία και οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Ζαμπέτα Τούρλου και Σοφία Βαμβακάρη. Ευχόμαστε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς να χαρούν το νέο τους Νηπιαγωγείο και το παράδειγμα του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά να μιμηθούν και άλλοι ευεργέτες του τόπου μας.

 Πηγή : https://www.mileikanea.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...