26 Σεπ 2017

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής με εμπορικό σύμβουλο της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύμβουλο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. κ. Keith Silver και τον Ειδικό επί Εμπορικών Θεμάτων της Πρεσβείας κ. George Bonanos, είχαν ο Δημάρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρο Αθανασίου, σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο. 

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αναφορικά με την οικονομία του νησιού και κυρίως την προσέλκυση επενδύσεων αμερικανικών συμφερόντων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Ναυπηγείο Νεωρίου, όπως επίσης στον τομέα των υποδομών, του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

 Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Αντιδήμαρχος παρουσίασαν εκτενώς τη στρατηγική της Δημοτικής Αρχής στους συγκεκριμένους τομείς, αναφέροντας μεταξύ άλλων την πίστη τους στην επαναλειτουργία του Ναυπηγείου με σύγχρονο και βιώσιμο τρόπο, διατρανώνοντας την πεποίθηση του για την ομαλή συνύπαρξη του ναυπηγείου με τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες του νησιού και τη συνεισφορά του στην βελτίωση της τοπικής οικονομίας.

 Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για γόνιμη συνεργασία σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. 
Πηγή :http://www.koinignomi.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...