29 Σεπ 2017

Γενικό απαγορευτικό στη Ραφήνα –Λαύριο. Ισχυροί άνεμοι ως και 9 μποφόρ στο Αιγαίο

Γενικό απαγορευτικό απόπλου εκδόθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου Ραφήνας, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν σήμερα στο Αιγαίο.

Επιπλέον δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Καβάλα για Πρίνο, αλλά και τα δρομολόγια των ταχύπλοων από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη. Από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος πάντως διευκρινίζουν πως είναι πιθανό πλοίαρχοι που πρόκειται σήμερα να εκτελέσουν άλλα δρομολόγια, από λιμάνια για τα οποία δεν έχει εκδοθεί απαγορευτικό, να αποφασίσουν τελικά να τα αναβάλλουν, λόγω του υψηλού κυματισμού και για το λόγο αυτό καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να επικοινωνούν προηγουμένως με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές. 

 Με τους θυελλώδεις βόρειους άνεμους, οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν αισθητή πτώση κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και στην Εύβοια και βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κατά τόπους στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στη Δυτική Μακεδονία και στις Κυκλάδες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...