30 Σεπ 2017

Σχολή Κινηματογράφου και στούντιο παραγωγής οπτικοακουστικών παραγωγών με άρωμα Hollywood στην Σύρο

Στη Σύρο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής, ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Steven Berstein και ο σκηνογράφος του Τιτανικού Charles Lee επιβεβαιώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων... 

 Όπως είναι γνωστό ομάδα Αμερικανών παραγωγών του Hollywood ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μόνιμα κινηματογραφικά studios και κινηματογραφική σχολή στη Σύρο στην οποία θα διδάσκουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου. 

Οι Steven Berstein και Charles Lee κατέφθασαν στο νησί την Παρασκευή το απόγευμα όπου τους περίμεναν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.Όπως φαίνεται οι Αμερικάνοι παραγωγοί έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα της επένδυσης στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και πλέον όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσουμε να το δούμε να υλοποιείται. 


Ο Γιώργος Λεονταρίτης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη των αμερικανών επενδυτών... Μάλιστα σε post στην προσωπική του σελίδα στο facebook σημειώνει: "Μετά από ένα χρόνο μεγάλης προσπάθειας, σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Steven Berstein (βραβευμένος σκηνοθέτης) και Charles Lee (ο υπεύθυνος σκηνογράφος της πολυβραβευμένης ταινίας, ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ), είναι στη Σύρο για να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά, την πρόθεση τους να ιδρύσουν ιδιωτική Σχολή Κινηματογράφου, στην οποία θα διδάσκουν γνωστοί σκηνοθέτες του Χόλιγουντ και στούντιο παραγωγής οπτικοακουστικών παραγωγών. 


Για τη ΣΥΡΟ και τα νησιά μας της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, είναι τεράστια ευκαιρία για τουριστική προβολή και προσέλκυση επενδύσεων. Το πιστέψαμε ο Περιφερειάρχης και εγώ και με στοχευμένες κινήσεις καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, αυτό που εμείς ως Περιφέρεια είχαμε αναλάβει. Συνεχίζουμε... 
Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...