29 Σεπ 2017

«Όνειρο» θα μείνει προς το παρόν η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με την Ραφήνα…

Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών απέρριψε το αίτημα για δρομολόγηση του ταχύπλοου στη γραμμή Ραφήνα-Σύρο-Τήνο-Μύκονο τον Οκτώβριο.«Όνειρο» θα μείνει προς το παρόν η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με την Ραφήνα… 

 Το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στην προχθεσινή του συνεδρίαση, απέρριψε το αίτημα της Golden Star Ferries για δρομολόγηση του ταχύπλοου Superrunner στη γραμμή Ραφήνα-Σύρο-Τήνο-Μύκονο το διάστημα 1-31 Οκτωβρίου 2017. 

 Για την ακρίβεια, το ΣΑΣ ενέκρινε την παράταση των δρομολογίων του ταχύπλοου μέχρι 31 Οκτωβρίου σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα εκτέλεσης των δρομολογίων του, δηλαδή στην γραμμή που μέχρι σήμερα εξυπηρετούσε (Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη). 

 Εγκρίθηκε η σύνδεση Μήλου-Κρήτης! Στα ευχάριστα της προχθεσινής συνεδρίασης, αναφορικά με τις Κυκλάδες, ήταν η έγκριση για την σύνδεση της Μήλου με την Κρήτη! Το Σ.Α.Σ. ενέκρινε την προσέγγιση στη Μήλο των ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ και ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Πειραιάς-Ηράκλειο και αντίστροφα. 

 Τα δρομολόγια που θα συνδέουν τη Μήλο με το Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθούν για το διάστημα 5 Ιουλίου-9 Σεπτεμβρίου 2018.

Πηγή :cyclades24.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...