4 Ιαν 2018

Κίμωλος: Το outsider του φετινού καλοκαιριού για την Telegraph

Είναι δεδομένο ότι όλοι αναζητούν εναλλακτικούς προορισμούς…. Καλές Σαντορίνη και Μύκονος αλλά μήπως να δούμε και τα άλλα νησιά του Αιγαίου; 

Όταν μάλιστα υπάρχουν τόσες επιλογές λογικό είναι να έχουμε αναφορές και στα άλλα νησιά χωρίς να προκαλούνται εκπλήξεις… Και οι βρετανοί κάνουν για μία ακόμη φορά την υπέρβαση. Πριν από μερικές ημέρες η καθημερινή εφημερίδα Telegraph πρότεινε στους αναγνώστες της για το 2018 μέρη τα οποία μπορούν να επισκεφθούν ανά … εβδομάδα (52 συνολικά) και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι οι επιλογές της δεν ήταν από τα μέρη που συνήθως προτιμούν οι …πολλοί. 

Στους χειμερινούς προορισμούς του 2018, προτείνει την κομητεία Σάρεϋ, στην ανατολική Αγγλία, σκι στην Πιόνγκτσανγκ, της Νότιας Κορέας, -όπου φιλοξενούνται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018-, την Αντίγκουα, το μεγαλύτερο νησί της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Πράσινο Ακρωτήριο, σκι στις πίστες της Γαλλίας, το καρναβάλι του Ρίο, το Ντουμπάι, το Ολλανδικό θεματικό πάρκο και την Ανταρκτική. Και η έκπληξη για την Ελλάδα ακούει στο όνομα … Κίμωλος και μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έχει συνδυαστεί με θάλασσα και ήλιο. Τι καλύτερο λοιπόν για ένα νησί των Κυκλάδων… 

 Συγκεκριμένα, προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφθούν τη χώρα μας στις 27 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου (στην 35η εβδομάδα), όχι όμως για να πάνε στη Σαντορίνη, αλλά τους συμβουλεύει να προτιμήσουν την Κίμωλο, και σε συνδυασμό με Μήλο, Φολέγανδρο και Σίφνο. 

 Κι όπως διαβάζουμε «Οι Κυκλάδες δεν χρειάζονται εισαγωγή για τις καλοκαιρινές οάσεις τους, ωστόσο εάν θέλετε να αποφύγετε την πολυσύχναστη Σαντορίνη, το μικρό νησάκι της Κιμώλου είναι μια πολύ πιο ήσυχη επιλογή». 

Στην συνέχεια σημειώνει πως το νησί του Αιγαίου έχει μόλις δύο χωριά και βρίσκεται σε μια διακριτική θέση, βόρεια της Μήλου. Επιπλέον, σημειώνει πως οι αποδράσεις κοστίζουν περίπου £1.041 ανά άτομο και είναι ιδανικοί προορισμοί για γονείς με μεγαλύτερα παιδιά. Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ένα ξένο Μέσο προτείνει ως προορισμό την Κίμωλο. 

Είχε προηγηθεί το TIME, που τη συμπεριέλαβε στα ταξίδια για ηρεμία και χαλάρωση. Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα

Πηγή :  iefimerida.gr 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...