25 Φεβ 2018

Νίκη ουσίας για τον Α.Ο.Σερίφου 2-0 τον Αστέρα Μαρμάρων

Γράφει ο Σπύρος Μάκαρης 
Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με αποβολές και αρκετά παράπονα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο ΑΟ Σερίφου πέτυχε τη νίκη που ήθελε με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Μαρμάρων, με τους Παριανούς να αγωνίζονται για πρώτη φορά υπό των οδηγιών του νέου τους τεχνικού κ. Χρήστου Σάμιου. 

 Ο Αστέρας, με τον Χρήστο Σάμιο να αντικαθιστά τον Πέτρο Κένερ στον πάγκο, καθώς θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, φάνηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, με την ομάδα της Πάρου να φεύγει με πολλά παράπονα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την οποία ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες. 

 Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Σερίφου ήταν η ομάδα που είχε την ουσία και την αποτελεσματικότητα, αφού χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι μία εκ των τριών θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Το φλας της αναμέτρησης 

 Οι Σεριφιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κέρδισαν πέναλτι με τον Ρεβίνθη που εκτέλεσε ο Αδελιανάκης, με την μπάλα όμως κα καταλήγει πρώτα σο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάκο και έπειτα άουτ. 

 Στο 30΄ο ΑΟ Σερίφου άνοιξε το σκορ, όταν ο Ρεβίνθης πάσαρε με τακουνάκι στον Λιβάνιο και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, με τον Αστέρα να φωνάζει για παράβαση οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. 

 Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΑΟ Σερίφου να προηγείται και να μπαίνει όμως σε μπελάδες στην επανάληψη, καθώς στο 60΄έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του τερματοφύλακα Ζαχαρία που έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής για να ανακόψει αντεπίθεση του Αστέρα. 

 Από εκεί και πέρα επικράτησαν οι σκληρές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα, με ένα από αυτά να φέρνει την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Φυρίγγο στο 80ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε αριθμητική ισορροπία.

 Στις καθυστερήσεις με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Ρεβίνθης έκανε το 2-0, μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ, οι οποίες μάλιστα έφεραν την αποβολή του Αλιπράντη όταν μετά από έντονη δικιά του διαμαρτυρία αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του διαιτητή Κυριακόπουλου, με τον Αστέρα να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 παίκτες.

Συγχαρητήρια

 Ο προπονητής του ΑΟ Σερίφου έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του μέσω ανάρτησης του στο facebook, η οποία αναφέρει:

 «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ!!!».

 Διαιτητής ήταν ο κ. Κυριακόπουλος με βοηθούς την κυρία Κουκά και τον κ. Αντωνάκη. Συνθέσεις 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Ζαχαρίας, Μαγουλάς, Ρεβίνθης Ν., Παγιολάρι, Μποφίλιος, Παππάς, Αδελιανάκης (50΄ Γεροντάρης), Βαλσαμάκης Κ., Χατζόπουλος (60΄Γούναρης), Λιβάνιος (72΄Βαλσαμάκης), Ρεβίνθης Κ. 

 Αναπληρωματικοί: Γαβριήλ, Χρυσολοράς Γ., Χριστοδούλου Σ 

 Αστέρας Μαρμάρων (Σάμιος): Μπάκο, Μπελούκης Τ. ( 50΄Ρούπας), Φυρίγγος. Παρζάλης, Νάτσος, Αλιπράντης Φ., Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ., Κρητικός (46΄Μοστράτος), Νταής, Αλιπράντης Λ. 

 Αναπληρωματικοί: Γαβαλάς, Χαραλαμπίδης, Σούλι 

Πηγή : http://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...