20 Φεβ 2018

Πάρος: εντάσσεται στο Παγκόσμιο καλεντάρι του windsurfing

Η αλήθεια είναι ότι η Πάρος έχει αναπτύξει έντονα την εναλλακτική μορφή τουρισμού που ακούει στο όνομα «Θαλάσσια σπορ». 

Και μάλιστα το windsurfing με σημείο αναφοράς τη Χρυσή Ακτή.. Και βρίσκεται στους πέντε καλύτερους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Οπότε δεν μας έκανε εντύπωση η είδηση που διαβάσαμε στην ιστοσελίδα parosin.gr http://www.parosin.gr/paros/athlitismos-paros/5121-to-pagkosmio-prwtathlhma-windsurfing-epistrefei-paro ότι το International Windsurfing Tour ανακοίνωσε το καλεντάρι του για το 2018 και ανάμεσα στους προορισμούς μέσα στον Ιούλιο είναι και η Πάρος! 

Και μάλιστα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Windsurfing επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και δη την Πάρο, από τις 11 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018. Για πέντε ημέρες στα μέσα Ιουλίου η Πάρος θα γίνει το παγκόσμιο επίκεντρο σε ένα από τα θεαματικότερα θαλάσσια αθλήματα.

 Δέκα θα είναι οι προορισμοί του φετινού International Windsurfing Tour και η Πάρος είναι ο πέμπτος. Το International Windsurfing Tour ξεκινάει στις 27 Μαρτίου από το Μαρόκο και ολοκληρώνεται στο Maui στις 10 Νοεμβρίου. Δείτε εδώ ποιο είναι το πλήρες καλεντάρι του International Windsurfing Tour για το 2018. 
Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...