21 Φεβ 2018

Sea Jets: στην τελική ευθεία το «Sifnos Jet» και «Andros Jet»

Έχουμε μπει στο δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα πέφτουν στα πλοία καθότι σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία όσον αφορά τις δρομολογήσεις της καλοκαιρινής περιόδου. 

Και με δεδομένο ότι φέτος το Πάσχα πέφτει …χαμηλά (αρχές Απριλίου) λογικό είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στα ναυπηγεία να τρέχουν και να μην φτάνουν όσον αφορά τις βελτιώσεις των πλοίων ώστε όλα να είναι πανέτοιμα.. Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net 

«Στην δεξαμενή των Ναυπηγείων Χαλκίδας αναμένεται ν’ ανέβει τη Τρίτη το Sifnos Jet” προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο δεξαμενισμό του, πριν την έναρξη των δρομολογίων του, από την Κρήτη για τις Κυκλάδες». 

Και όπως τονίζεται με βάση τις φωτογραφίες που παραθέτονται αναμένεται να προστεθούν νέες μηχανές που ενδεχομένως θα βελτιώσουν το αξιόπλοο και τη ταχύτητα του πλοίου. 

 Και όσον αφορά το Andros Jet, παραμένει στα ναυπηγεία Χαλκίδας με εργασίες τόσο εντός όσο και σε επίπεδο μηχανολογικό… 

Μάλιστα το συγκεκριμένο ταχύπλοο θα αναλάβει δύσκολο έργο, την αντικατάσταση του Aqua Jewel στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια με το «κόσμημα του νερού» να παίρνει το δρόμο για τις Αζόρες για την καθιερωμένη καλοκαιρινή ναύλωση μαζί με το “Mega Jet”. Εν αναμονή των εξελίξεων… 
Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...