24 Οκτ 2018

Κυκλάδες: Αντίο «Andros Jet», καλώς ήρθες «Aqua Jewel»

Από την πρώτη εβδομάδα είχαμε την ενημέρωση ότι το Aqua Jewel, το «Διαμάντι» όχι μόνο θα επέστρεψε στην Ελλάδα σε μερικές εβδομάδες αλλά θα έπιανε και σχεδόν αμέσως … δουλειά και πάλι στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Καλό το ταχύπλοο Andros Jet αλλά σε σχέση με το «Διαμάντι», οι κάτοικοι των Κυκλάδων δεν το αλλάζουν. Κυρίως λόγω της αξιοπιστίας του…

 Και έτσι από αύριο, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και πάλι κοντά μας… Σήμερα, το ταχύπλοο Andros Jet έκανε το τελευταίο του ταξίδι στις Κυκλάδες και θα πάρει το δρόμο για δεξαμενισμό ώστε από τον Μάρτιο να είναι και πάλι έτοιμο για δράση…

 Έως τότε; Aqua Jewel! 

 Μάλιστα, σήμερα έχουμε και την σχετική ανακοίνωση από το Λιμεναρχείο Σύρου που ενημερώνει όχι μόνο για την αλλαγή αλλά και την αναδιαμόρφωση δρομολογίων… Τι αναφέρει:

 «Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 το Aqua Jewel αντικαθιστά το «Andros Jet» και τα δρομολόγιά του διαμορφώνονται ως εξής:

 ΠΕΜΠΤΗ 25/10: Aφιξη 11:50 από Λαύριο – Κέα – Κύθνο. Αναχώρηση: 12:05 για Τήνο – Άνδρο. Άφιξη 17:35 από Άνδρο – Τήνο και ακολούθως διανυκτέρευση. 

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10: Αναχώρηση 07:00 για Τήνο – Άνδρο. Αφιξη:12:35 από Άνδρο – Τήνο και ακολούθως διανυκτέρευση. 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10: Αναχώρηση 07:00 για Πάρο – Νάξο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θηρασιά – Θήρα – Ανάφη 

 ΚΥΡΙΑΚΗ 28/10: Άφιξη 17:35 από ως άνω λιμένες (Ανάφη, Θήρα, Θηρασιά, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Νάξο, Πάρο) " 

 Πηγή : https://www.naxospress.gr/
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...