21 Οκτ 2018

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για τον Α.Ο. Σερίφου

Εάν πριν από ένα ντέρμπι η ομόνοια, το οικογενειακό κλίμα και η σύσφιξη σχέσεων είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα σωματείο για να παραταχθεί πανέτοιμο σε μια μεγάλη μάχη, τότε, στον ΑΟ Σερίφου... χτύπησαν διάνα, ακολουθώντας κατά γράμμα το σχέδιο αυτό. 

Άλλωστε, πρόκειται για μια ομάδα-οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός των τεσσάρων γραμμών, αφού ο Γιάννης Ράμπιας, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές φροντίζουν ώστε να διατηρούν στενές σχέσεις πέρα από τα όρια του επαγγελματισμού. 

 Απόδειξη αποτελεί η κίνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας να γευματίσει πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παμμηλιακό που αφορά το ντέρμπι του 2ου ομίλου. 

 Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δείπνησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για Σήμερα στις 14.45, όπου στο δημοτικό στάδιο Μήλου, έγινε  ένα σπουδαίο ματς που δεν αποκλείεται να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη όσον αφορά την κατάταξη

.ΙΣΤΟΡΙΚΟ διπλό λοιπόν για την ομάδα μας ! Παμμηλιακός - Α.Ο.Σερίφου 0-2 ! 

Η ομάδα μας με πολύ καλή εμφάνιση (ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα) πήρε τους 3 βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Μήλου! 

Σκόρερ για την ομάδα μας ο Μαγουλάς Αλέξανδρος ( Αλέξανδρος Μαγουλάς ) και ο Παρίσης Κοσμάς ( Kosmas Parisis ) ! 

 Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...