26 Οκτ 2018

Ξέρεις πως να προστατευτείς;

Οδηγός αυτοπροστασίας από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές. Κάντε κλικ στην εικόνα και ενημερωθείτε για τους καλύτερους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης διαφόρων εκτάκτων καταστάσεων.Έναν χρήσιμο οδηγό αυτοπροστασίας με σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και αξιόπιστες πληροφορίες για την προστασία από φυσικούς και τεχνολογικούς κινδύνους εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής. 

Η δημιουργία του στηρίχθηκε στα αποτελέσματα ερευνών καθώς και στην εμπειρία σχετικά με το τί συμβαίνει στις καταστροφές και περιλαμβάνει οδηγίες προστασίας ώστε ο καθένας να μπορεί να ανατρέξει στις σελίδες άμεσα και εύκολα, όταν παραστεί ανάγκη ή, ακόμη καλύτερα, πολύ πιο πριν. 

 Ο οδηγός συμπεριλαμβάνει όλους τους τύπους των κινδύνων που δυνητικά μπορεί να πλήξουν τη χώρα μας, Δασικές πυρκαγιές, Σεισμοί, Κατολισθήσεις, Πλημμύρες, Έντονα Καιρικά Φαινόμενα (Θυελλώδεις άνεμοι, Καταιγίδες, Χιονοπτώσεις, Παγετός, Καύσωνας), ακόμα και Εκρήξεις Ηφαιστείων και Τεχνολογικά και Χημικά, Βιολογικά, Ραδιολογικά και Πυρηνικά Ατυχήματα. 

Προφανώς οι καταστροφές που περιλαμβάνονται δεν είναι όλες τόσο συχνές ή επικίνδυνες, ωστόσο, όπως επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, είναι καλό για όλους μας να μελετήσουμε με προσοχή τον οδηγό, για να μάθουμε τους καλύτερους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης κάποιου αναπάντεχου γεγονότος. 

Πως να καταστρώσετε σχέδια έκτακτης ανάγκης, πως να αντιδράσετε κατά τη διάρκεια ενός φαινομένου, αλλά και τί να περιμένουμε ως συνέπεια.

 Διαβάστε εδώ τον οδηγό

Πηγή : https://www.aplotaria.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...