16 Οκτ 2018

Νέα υποψηφιότητα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Σερίφου.

Νέα υποψηφιότητα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Σερίφου.

 Πρόκειται για το νεαρό επιχειρηματία και διεθνολόγο, Μιλτιάδη Πελοποννήσιο, ο οποίος ήδη, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προανήγγειλε τη δημιουργία συνδυασμού ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του Μαΐου, κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί οσονούπω. 

Ο κ. Πελοποννήσιος υπήρξε παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ενώ στις πρόσφατες εκλογές της ΝΟΔΕ Κυκλάδων εξέπληξε με την απόδοσή του, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους σύμβουλος στο νομό μας

.Αναλυτικά η δήλωσή του: 

 «Σε λίγες μέρες καταθέτουμε μια νέα ενωτική και ιδιαίτερα δυναμική πρόταση, που απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν ότι το κοινό συμφέρον είναι πάνω από το προσωπικό, που πιστεύουν στη συλλογική δράση, στις δημοκρατικές διαδικασίες, που ενδιαφέρονται για το σήμερα και το αύριο . 

 Σε όλους αυτούς που πρεσβεύουν ότι, επιτέλους η Σέριφος, πρέπει να βρει τη θέση της στη νέα εποχή και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Καλούμαστε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας. 

 Ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα αποκαθιστά την εμπιστοσύνη μεταξύ δήμου και δημότη, που θα γεννά ελπίδα και θα φέρει και πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία .

Μία πρωτοβουλία πολιτών με διαφορετική αντίληψη της τοπικής αυτοδιοίκησης που αποτύπωμα της προσπάθειας τους θα είναι η δημιουργία και η σύνθεση. 

Σε αυτό το ταξίδι που ξεκινάει η ενεργή συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. 

Μαζί θα σχεδιάσουμε το αύριο και μαζί θα το πετύχουμε..» 

Πηγή : https://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...