4 Νοε 2018

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι του 2ου ομίλου μεταξύ του ΑΟ Σερίφου και του Μαρπησσαϊκού.video

Γράφει ο Σπύρος Μάκαρης 
Η ροή του παιχνιδιού
 Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν σε μία τακτική αλληλοεξουδετέροσης με δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

 Στο 21΄ έγινε το 1-0, όταν μετά από σέντρα του Παγιολάρι, ο Λιβάνιος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Λιάρου, με τους δύο παίκτες να συγκρούονται σε αυτή τη φάση, αλλΆ μετά από την παρέμβαση του γιατρού όλα πήγαν καλά. 

 Στο 32 και το 33ο λεπτό ο Μαρπησσαϊκός απείλησε με διπλή ευκαιρία, με δύο σουτ που πέρασαν άουτ. Στο 40΄ο Γκέμπορις έπεσε στην περιοχή, στη συνέχεια της φάσης, ο Κρητικό σούταρε άουτ, με τον πρώτο να διαμαρτύρεται στον διαιτητή Ζαράνη που ήταν κοντά στη φάση και είπε άμεσα παίζεται. 

 Στην επανάληψη ο Μαρπησσαϊκός μπήκε με προθέσεις να φέρει στο παιχνίδι στα ίσα και μόλις στο 46΄ο Βιτζηλαίος βγήκε επικίνδυνα απέναντι στον Βαλσαμάκη, με τον τελευταίο να παρεμβαίνει καθοριστικά, κερδίζοντας και το επιθετικό φάουλ. 58΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Μαρπησσαϊκό, αρχικά ο Βράπι είδε τον Βαλσαμάκη να του λέει όχι σε σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια της φάσης ο Κρητικός σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 80΄ ο Κρητικός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μουστάκα και ο ίδιος παίκτης ήταν εύστοχος από τη λευκή βούλα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1). 

 Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο αγώνας δεν επιφύλαξε κάτι ιδιαίτερο με το τελικό 1-1 να χαρακτηρίζεται ως το ιδανικό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

 Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Βαρθαλίτη και Αντώνη 

 ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης, Μαγουλάς Αλ., Παγιολάρι, Ρεβίνθης Ν. (78΄ Ρώτας), Μουστάκας, Μαγουλάς Αν., Λιβάνιος, Τζελάμι, Αραβαντινός (51΄ Ρεβίνθης Κ.), Παρίσης, Παππάς. Αναπληρωματικοί: Αδελιανάκης, Γαλανός, Γούναρης, Χριστοδούλου, Γαβριήλ. 

 Μαρπησσαϊκός (Χρήστος Γαβαλάς): Λιάρος, Παπαδόπουλος, Βράπι, Τζανακόπουλος Χ., Σωρηρόπουλος, Χρυσοχός, Κορρές, Γκεμπόρις, Βιτζιλαίος, Κρητικός Σ., Αντωνόπουλος. Αναπληρωματικοί: Κρητικός Δ., Γεμελιάρης, Μεϊμαρίδης, Τζανακόπουλος Κ., Εσάι, Στακόνης  
Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Η βαθμολογία

Πηγή : sportcyclades.gr
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...