11 Νοε 2018

Πρώτη νίκη για το νεανικό Νηρέα, 2-1 τον πρωτοπόρο ΑΟ Σερίφου

Μετά την ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής στο τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Μαρμάρων (2-2), και τις δυο ήττες από ΑΟ Πάρου και Παμμηλιακό, ο Νηρέας έφτασε η στιγμή που χαμογέλασε. 

Συγκεκριμένα, στο ματς που άνοιξε της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της ''Blue Star Ferries'' ΕΠΣ Κυκλάδων, η Παριανή ομάδα νίκησε τον πρωτοπόρο ΑΟ Σερίφου με 2-1.

 Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο ΑΟ Πάρου δεν χάσει αύριο στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΠΣ Κύθνου, θα φιγουράρει μόνος πρώτος στην κατάταξη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Γιάννη Ράμπια αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με ΑΠΣ Κύθνου, Παμμηλιακού κα η ισοπαλία με τον Μαρπησσαϊκό την προηγούμενη εβδομάδα. 

 Καθοριστική για την εξέλιξη του ματς η αποβολή στο 44' του Μποφίλιου με δεύτερη κίτρινη που υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να αγωνιστούν για ολόκληρο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο. 

 ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 

 Νωρίς στο 9΄ ο Μαγουλάς ανέκοψε με το χέρι την προσπάθεια του Βράπι και ο Ραμπαβίλας ευστόχησε για το 1 - 0. Στο 27΄ ο Παρίσης γύρισε συρτά χωρίς δύναμη και ο Ζουμής πρόλαβε τον Κ.Βαλσαμάκη. Ελάχιστες φάσεις χωρίς ευκαιρίες το ημίχρονο έληξε με την αποβολή του Μποφίλιου. 

 Στο 50΄ ο Ραμπαβίλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει με μακρινό φάουλ, αλλά ο γκολκήπερ έδιωξε σε κόρνερ. Ξαφνικά σε δύο λεπτά άναψαν τα αίματα καθώς πρώτα ο Ρούσσος συγκλίνοντας έπιασε τρομερό σουτ για το 2-0 και στο επόμενο λεπτό στο 78΄ ο Κ.Ρεβύνθης με ωραία κίνηση πάτησε περιοχή το πλασέ του απέκρουσε δύσκολα ο Ζουμής και ο επερχόμενος Παρίσης πλάσαρε και μείωσε σε 2-1. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με νευρικότητα και πολλές μικροδιακοπές.

Κάποια ένταση στους πάγκους εκτονώθηκε στο τέλος με τις αμοιβαίες εξηγήσεις. Χωρίς λάθη η διαιτησία των Βκόνδιου - Κουλακιώτη και Μαργαρίτη.

 ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστράτος) Ζουμής Φ., Ραμπαβίλας, Ρούσσος Γ., Αρκουλής ( 75΄ Ρεσουλάι ), Βράπι, Μπαρμπαρήγος, Σιμόπουλος ( 93΄ Ρούσσος Χ.), Άλλκο, Ζουμής Η., Μπαμπαλιού, Παπαδόπουλος. 

 ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κοσμ., Μποφίλιος, Παγιολάρι, Ρεβίνθης Ν. (68΄ Αραβαντινός ), Μουστάκας, Μαγουλάς, Γαβάκης ( 46΄ Ρεβίνθης Κ.), Παπαδόπουλος 

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...