18 Νοε 2018

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης

Για τις επικείμενες παρεμβάσεις, στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο Θήρας ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. 

 Ο κ. Λεονταρίτης, που παρέστη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Σώματος, ανακοίνωσε ότι την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα οδοποιίας με άσφαλτο κλειστού τύπου από την διασταύρωση Καμαρίου μέχρι το Αεροδρόμιο και από τον Καρτεράδο μέχρι την διασταύρωση προς Μεσσαριά. 

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών, θα πραγματοποιηθούν και έργα διαγράμμισης, αλλά και αλλαγής σήμανσης (πινακίδων) σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νησιού. 

Ας σημειωθεί ότι στο νησί μετέβησαν, επίσης, ο Προϊστάμενος και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι, παρουσία της δημοτικής αρχής και στελεχών της Εγνατίας Α.Ε., πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο του επαρχιακού οδικού δικτύου, στο οποίο διαπιστώθηκε πρόβλημα μετά από την τελευταία βροχόπτωση, με σκοπό να δοθούν κατευθύνσεις και οδηγίες για τη δρομολόγηση της άμεσης αντιμετώπισής του. 

Μάλιστα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του κ. Λεονταρίτη, του δημάρχου Θήρας και στελεχών της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και της Εγνατίας Α.Ε., τα τελευταία δεσμεύθηκαν για την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που διαπιστώθηκαν. 

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στη Σαντορίνη, είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου και θεσμικούς φορείς του νησιού. 

Πηγή : http://www.naxostimes.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...