27 Μαρ 2019

Τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες του “Διονύσιος Σολωμός”

Με τρείς ώρες καθηστέρηση αναχώρησε από τον Πειραιά για το προγραμματισμένο δρομολόγιο το πλοίο “Διονύσιος Σολωμός” Ντροπή θα έπρεπε να αισθάνονται, αλλά ποιος νοιάστηκε για τους ταλαίπωρους επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν με το πλοίο “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 1:30 το μεσημέρι. 

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν με το πλοίο “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” , ταλαιπωρήθηκαν αρκετά περιμένοντας όρθιοι στην προβλήτα μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος στο πλοίο. 

Μεταξύ των επιβατών υπήρχε ασθενής που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο καράβι και αναγκάστηκε να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο ασθενοφόρο. Υπήρχαν επίσης ηλικιωμένοι και μωρά παιδιά. 

 Η όλη ταλαιπωρία οφειλόταν σε έλεγχο του υπουργείου για την ασφαλή πλεύση του πλοίου. 

 Το ερώτημα είναι , γιατί δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για το τι ακριβώς συμβαίνει και οι επιβάτες παραμένουν στον ήλιο όρθιοι πάνω στην προβλήτα τουλάχιστον δυόμιση ώρες.

 Επιπλέον ούτε νερό δεν έβγαλαν σε όσους ταλαιπωρούνταν έχοντας και τη βρωμιά του λιμανιού, παρά μόνον 5 λεπτά πριν επιτραπεί η είσοδος στο πλοίο. 

Επίσης κι άλλα ερωτήματα γεννιούνται αλλά ας μην τα αναφέρω. 

 Ακόμη και οι έκτακτοι έλεγχοι μπορούν να βρουν ώρες που θα πραγματοποιηθούν δίχως να ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό. Ευτυχώς που δεν έβρεχε γιατί τα πράγματα για τους επιβάτες θα ήταν ακόμη χειρότερα. 

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2019, στην Ελλάδα της “προόδου”. 

Αλλά οι Ευρωπαϊκοί κανόνες και οι Ευρωπαϊκές ρυθμίσεις, μάλλον έχουν επιλεκτική ισχύ. Ντροπή μόνον αξίζει στην Ελληνική οργάνωση των υπηρεσιών..! Θεμιστοκλής Παναγιώτου 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...