30 Μαρ 2019

Μιλτιάδης Πελοποννήσιος επικεφαλής του Σέριφος -Δημιουργική Πρωτοβουλία

Ο Μιλτιάδης Πελοποννήσιος γεννήθηκε το 1983 , εγγονός του Μίλτου και της Μαρίας Πελοποννησίου. Μεγάλωσε παίζοντας στις αλάνες του νησιού και το λιμάνι του Λιβαδιού. Φοίτησε στα σχολεία του νησιού μας . 

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με εξειδίκευση στις Ευρωπαϊκές πολιτικές, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MBA –tourism management και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης στον τομέα ανάλυσης δημόσιας πολιτικής με εξειδίκευση στην πολιτική τουρισμού. 

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων διαχείρισης Ευρωπαϊκών πολιτικών, οικονομίας και διοίκησης. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην πολεμική Αεροπορία. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά). 

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό συνδικαλιστικό κίνημα εκπροσωπώντας τους συμφοιτητές του στα όργανα του Πανεπιστημίου, διατέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, γενικός γραμματέας της ΝΟΔΕ Κυκλάδων και τομεάρχης οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας .Το 2010 ήταν πρώτος επιλαχών περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου στην περιφερειακή ενότητα Μήλου με το συνδυασμό Νέα εποχή για τα νησιά μας. 

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική, πολιτιστική, φιλανθρωπική και εθελοντική δράση. Συμμετέχει ενεργά σε πληθώρα κοινωνικών και επιστημονικών συλλόγων και επιμελητηρίων ενώ από νεαρή ηλικία αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε πλήθος έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ανελλιπώς στον τομέα του Τουρισμού και του εμπορίου. 

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής του υπερκομματικού σχηματισμού «Σέριφος Δημιουργική Πρωτοβουλία» και πιστεύοντας ακράδαντα πως η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί κυρίως προσφορά στο σύνολο και όχι πεδίο ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών, καλεί τους συμπατριώτες του να γυρίσουν σελίδα και να σχεδιάσουν μαζί το αύριο έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία Σέριφο πρότυπο προορισμό μακριά από τα λάθη και τις νοοτροπίες του χθες .


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...