30 Μαρ 2019

Με γνώση και τόλμη για τις αξίες της Σερίφου!

Σεριφιώτισσες και Σεριφιώτες,

 Ο Λόγος μου, στα προεκλογικά δρώμενα του νησιού μας, έχει όλο το βάρος της ευθύνης τού να ηγηθώ μιας συνεργασίας-συμμαχίας, με τα νέα παιδιά της Σερίφου. Παιδιά που πρόκοψαν στις σπουδές τους και τώρα είναι έτοιμα να προσφέρουν στον Τόπο τους τούς καρπούς της ακαδημαϊκής τους εμπειρίας, διεκδικώντας το Δημαρχιακό αξίωμα.

 Χαιρετίζω τη θέληση τους και τους καλώ σε μια υπεύθυνη συνεργασία, την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, να επιστρατεύσουν τις γνώσεις τους και τη νεανική τους τόλμη για να προοδεύσει ο Τόπος τους στην πραγματική οικονομία, όπως προόδευσαν κι οι ίδιοι στα φοιτητικά τους χρόνια. 
Ο Ν.Ο.Υ.Σ. της Σερίφου θέλει πραγματική ενότητα για να βρει την πλεύση του νησιού του. 

Όχι αυτήν την ενότητα που ευαγγελιζόμαστε τόσα χρόνια, από τότε που ήμουν κι εγώ έφηβος, μα ποτέ δεν την είδαμε σε αυτόν τον Τόπο. Είμαι αποφασισμένος πλέον, μετά από τόσα χρόνια που νιώθω και πράττω την ανάγκη να προσφέρω στον Τόπο μου, να συνθέσω διοικητικές ομάδες με τους καλύτερους νέους και ώριμους ανθρώπους μας, της δικής μου ομάδας και των ομάδων των συν-διεκδικητών του Δημαρχιακού αξιώματος, για να προσφέρουμε έργο πραγματικής ενότητας στον Τόπο μας. Βάλαμε τις βάσεις όλοι μαζί… 

Εμείς με ένα Νέο Όραμα, και οι συντοπίτες μας με μια Δημιουργική Πρωτοβουλία και μια Σεριφιακή Ανανέωση, έχουμε ήδη συμφωνήσει ότι θέτουμε όλοι τον ίδιο στόχο. 

Δεν μένει παρά να αποδείξουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε υπεύθυνα για την επίτευξή του. 

 Στο σχεδιασμό του προγράμματος μας προβλέψαμε όλους τους άξονες και τις επιμέρους δράσεις, σε όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί μας, τη στρατηγική ανάπτυξης, το τουριστικό προϊόν, την καθημερινότητα του πολίτη, τα έργα υποδομής, τα έργα συντήρησης, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, το λιμάνι, τη Μαρίνα, τα σκουπίδια, τα χρηματοδοτικά εργαλεία κλπ, αλλά το κυριότερο από όλα: προβλέψαμε το μοντέλο διοίκησης, έτσι ώστε όλα αυτά να γίνουν έργα. 
 Το μοντέλο Διοίκησης για μας είναι ο υπερκινητήρας του Δήμου. 

Θα βάλουμε στρατηγικά πλαίσια σε όλους τους άξονες και υπεύθυνες ομάδες να επιτελέσουν έργο σε μια κοινή προσπάθεια να ωθήσουμε τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αξίζει.

 Ζητώ από τους δημότες και τους φίλους της Σερίφου να μας δώσουν την αυτοδυναμία που χρειαζόμαστε για να κυβερνήσουμε αποφασιστικά και με ωριμότητα αυτόν τον Τόπο, έχοντας ως πρωταρχική μας αξία να εγγυηθούμε την ενότητα και τη συνεργασία όλων.

 Με γνώση και τόλμη για τις αξίες της Σερίφου! 
 Πέτρος Μποφίλιος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερίφου 

Πηγή

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...