26 Μαρ 2019

Πήρε το «διπλό» στην Σέριφο ο Πανναξιακός

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πανναξιακού, ο οποίος επικράτησε σήμερα το μεσημέρι του ΑΟ Σερίφου με 2-4, συνεχίζοντας να προελαύνει στην διαδικασία των μπαράζ. 

 Ο εξ αναβολής αγώνας λόγω του απαγορευτικού απόπλου, μπορεί εξ αρχής να είχε ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο ΑΟ Σερίφου έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι, μπορεί πως μπορεί να σταθεί επάξια ανάμεσα στους «μεγάλους» του Πρωταθλήματος. 

 Το τελικό 2-4 βέβαια δείχνει την υπεροχή του Πανναξιακού σε όλα τα επίπεδα, καθώς όπως έχει συνηθίσει με την εικόνα του, μπαίνει πολύ δυνατά σε οποιοδήποτε παιχνίδι, μην θέλοντας να διακινδυνέψει βαθμούς στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. 

 Στα του αγώνα ο οποίος σημειωτέον ξεκίνησε με καθυστέρηση, λόγω καθυστερημένης άφιξης του πλοίου στο νησί, ο Πανναξιακός προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 0-3, χάρη στα γκολ των Δεμερτζή στο 12’, του Καρούση στο 20’, και του Κωστόπουλου στο 32’. 

 Οι Σεριφιώτες κατάφεραν να μειώσουν στην επανάληψη με τον Παππά στο 50ο λεπτό, ωστόσο η ομάδα της Νάξου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 με τον Καρούση και πάλι στο 66’. 

 Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Σερίφου ήταν να μειώσει σε 2-4 με τον Μαγουλά στο 75’. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης, με βοηθούς τους Μουτάφη και Αντωνάκη. 

 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Κ., Παγιολάρι (88′ Παρίσης Δ), Ρεβίνθης Ν. (46′ Μονοβάσιος), Μουστάκας, Μαγουλάς Α., Λιβάνιος Μ. (90′ Γαβριήλ), Παπαδόπουλος, Παρίσης, Ρεβίνθης Κ. (19′ Μαγουλάς), Παππάς Αναπληρωματικοί: Γούναρης, Αδελιανάκης 

 Πανναξιακός: (Λίμα): Τσαϊλακης, Σέμε, Κωστόπουλος, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Δεμερτζής (53′ Ανεβλαβλής), Λυμπερτάς (64′ Ντάσιος), Καρούσης (74′ Λογοθέτης), Ζαφείρης (57′ Παπανικολάου), Καφετζής, Τσουρής Αναπληρωματικοί: Μπροκάκης Φωτογραφίες από την Κατερίνα Κοττάκη. 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...