7 Ιουν 2019

Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου...Ο Δημήτρης Κουρζάκης στη Σέριφο

To Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, ο διακεκριμένος σολίστ και καθηγητής κλασικής κιθάρας Δημήτρης Κουρζάκης επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το Μουσικό Εργαστήρι Σερίφου, συνεχίζοντας την ετήσια παράδοση και ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά.

 Οι μαθητές κιθάρας του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να παίξουν στον Δημήτρη Κουρζάκη και να κάνουν ένα ατομικό μάθημα, μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας, ανάλογα με το επίπεδο, μα υψηλής ποιότητας.

 Επίσης, εν όψει και της θερινής συναυλίας του Μουσικού Εργαστηρίου οι μαθητές έπαιξαν μέρος ή το σύνολο του προγράμματος, κερδίζοντας έτσι σημαντικές συμβουλές, παρατηρήσεις και ενθάρρυνση. Οι μαθητές δούλεψαν με ενθουσιασμό και ευχαρίστηση και ο Δημήτρης Κουρζάκης δίδαξε μαθητές όλων των ηλικιών για περισσότερες από πέντε ώρες με αμείωτη ενέργεια! Τον ευχαριστούμε θερμά! 

 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία του John S. Fafalios Foundation στο πλαίσιο της αναβάθμισης των καλοκαιρινών συναυλιών των Μουσικών Εργαστηρίων του Συνδέσμου «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας». 


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...