4 Ιουν 2019

Σέριφος ..Δηλώσεις Δημάρχου και των υποψηφίων μετα τις εκλογές



Αντώνης Αντωνάκης... Δήμαρχος Σεριφου 
Οι τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν μια ακόμα γιορτή της Δημοκρατίας για τη Σέριφο. Η συμμετοχή 60 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων απέδειξε, μέσω της συμμετοχικότητας, το ενδιαφέρον για προσφορά στο νησί μας. 

Δήλωσαν παρόντες και, σε αντίθεση με τους κρυπτόμενους «επαναστάτες» του facebook, έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση του σεριφιώτικου λαού που και εκείνος, με τη σειρά του, σκέφθηκε και αποφάσισε διαλέγοντας εκείνους που πιστεύει ότι θα δουλέψουν για το καλό του νησιού μας. 

Τους ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους και τους καλώ να δώσουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα από προτιμήσεις, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα αν εξελέγησαν η όχι .

Και φυσικά, μαζί με τα συγχαρητήρια στον Kostas Revinthis για την εκλογή του ως Δημάρχου, να τους καλέσω να τον πλαισιώσουμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδοΤο διάστημα μέχρι το Σεπτέμβριο θα πρέπει να γίνουν οι οποίες διεργασίες-συνεννοήσεις ώστε να καθοριστεί το μοντέλο διοίκησης του δήμου και το Πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί .

Στον τόπο μας δεν περισσεύουν οι πρόθυμοι. 

Περισσεύουν όσοι επιλέγουν να ασκούν την αφ΄υψηλού κριτική με λεξιλόγιο και ύφος ξένο στους Σεριφιωτες ,από την ασφάλεια του καναπέ τους 

Κωνσταντίνος Ρεβύνθης ...Σεριφιακή Ενότητα 
 Την Κυριακή οι Σεριφιώτες κι οι Σεριφιώτισσες αποφάσισαν να με επιλέξουν νέο δήμαρχο του νησιού,επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτόν την προσπάθειά μας!

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες για την στήριξή τους και για την ευκαιρία που μας έδωσαν!

Ελπίζω πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο στην πρόοδο και την ευημερία! 

Μιλτιάδης Πελοποννήσιος... Δημιουργική Πρωτοβουλία Σερίφου 
Ένα μεγάλο ταξίδι ολοκληρώθηκε χθες με την Β Κυριακή των Δημοτικών εκλογών . 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ψηφοφόρους και τους φίλους της παράταξης που μας χάρισαν το 40 % του εκλογικού σώματος και συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο Κ. Ρεβύνθη και το νέο δημοτικό συμβούλιο. 

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς, πιο έτοιμους για τα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

Πέτρος Μποφίλιος.... Νέο όραμα υπεύθυνη Συνεργασία 

Συγχαρητήρια στον Κώστα Ρεβύνθη για την εκλογή του.
Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία και ελπίζω σε μια εύρυθμη συνεργασία για το καλό του νησιού μας

 . Θοδωρής Χρυσολωράς ...Λαϊκή Συσπείρωση Σερίφου 




.Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...