24 Ιουν 2019

Ιστορίες επιτυχίας από τους Σερφιώτες Μελισσοκόμους

"Μέλι άγριας λεβάντας Σερίφου", από το Μελισσώνα Διαμαντή, συσκευασμένο στο τυποποιητήριο του Αγροτικος Μελισσοκομικος Συνεταιρισμος Σεριφου,με αναλύσεις από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Aegean Cuisine Cyclades recommended.


Περί Μελισσοκομίας  στην Σέριφο χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί έβλεπα και είχα την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει αργά η γρήγορα 
Μιχάλης Μουστάκας Πρόεδρος Του αγροτικού Μελισσοκομικού Σερίφου 

Τυποποίηση μελιού στον Α.Μ. Συνεταιρισμό Σερίφου.

 Θα ήθελα από εδώ μέσα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους όπου συνέβαλαν στην δημιουργία αυτού του μεγάλου έργου για το νησί. 

Πρώτα από όλα τη γενική συνέλευση του συνεταιρισμού που ψήφισαν ομόφωνα την δημιουργία του .

Στην συνέχεια το απερχόμενο Δ.Σ. του συνεταιρισμού κύριο Αλέξανδρος Λιβάνιος πρόεδρο τον αντιπρόεδρο κύριο Αθανάσιο Χρυσολωρά τον Γ.Γραμματέα κύριο Giannis Chrisoloras τον ταμία κύριο Dimosthenis Diamantis όπου έφτασαν το έργο λίγο πριν την αποπεράτωση και φυσικά τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου σήμερα στο νέο Δ.Σ. αντιπρόεδρο κύριο Dimosthenis Diamantis την 

Η.Γραμματέα κυρία ΕΛΕΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ τον ταμία κύριο Ηλία Μητροφάνη και το μέλος κύριο Giannis Gerontaris όπου καταφέραμε και φτάσαμε στον στόχο όλων μας την αποπεράτωση και λειτουργία του τυποποιητηριου.

Σας ευχαριστώ όλους. 

Ο πρόεδρος Μιχάλης Μουστάκας. 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...