10 Ιουν 2019

To α ε ρ ι ν ο που δεν είχε ποτέ τόνο (sic) ήρθε η ώρα να βάλει τελεία

To α ε ρ ι ν ο που δεν είχε ποτέ τόνο (sic) ήρθε η ώρα να βάλει τελεία. Το μαγαζί αυτό φτιάχτηκε από τα σπάργανα, με μεράκι και όρεξη. 

Ήταν το πρώτο bar που λειτούργησε στη Χώρα της Σερίφου, με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο και τη γειτονιά του. Όνειρό μας ήταν να φτιάξουμε ένα σημείο συνάντησης για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική, την ηρεμία του νησιού, που θα γίνουν ένα με την καλοκαιρινή μας ομάδα. 

 Ξενυχτούσαμε για να το κρατάμε πεντακάθαρο, τρέχαμε στις αγορές καθημερινά για φρέσκα φρούτα, για να φτιάχνουμε τα cocktails μας, βρήκαμε συνταγές για home made σιρόπια, δημιουργήσαμε νέες συνταγές για cocktails (μέσα από προσπάθειες ημερών), ψάξαμε με τις ώρες για τις καλύτερες, αρμόζουσες μουσικές, παίξαμε πιάνο, είδαμε live shows, ακούσαμε τον πόνο σας κι είπαμε το δικό μας, χορέψαμε, γνωρίσαμε και γνωριστήκαμε, αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε, γίναμε οικογένεια. 

 Ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, που ζήσατε μαζί μας τη διαδρομή και μας κάνατε μέρος της ζωής σας.

 Έχετε την αγάπη, το σεβασμό μας και μια χούφτα ανθρώπους να λέτε οικογένεια. Η σελίδα θα μείνει ανοικτή και θα την παρακολουθούμε.

 Πολλοί από εσάς μοιράζεστε πολύ ωραία πράγματα από εδώ. Θα ξανανταμώσουμε στις νέες μας περιπέτειες, στο Captain's Serifos.
Captain's Serifos

 Πηγή : Aerino Serifos

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...