22 Ιουν 2019

Οδοιπορικό του «Επαρχιακού Φωτός» στην Σίφνο και την Σέριφο (VIDEO)

Για τη Σίφνο και τη Σέριφο, αναφερθήκαμε πολλές φορές και αυτό επειδή σε αυτά τα νησιά είχαμε την τύχη στο διάβα της ζωής μας, κατά το μακρινό παρελθόν, να μείνουμε από δύο χρόνια στο καθένα. 

 Ξετυλίγοντας, λοιπόν, τακτικά το… κουβάρι των αναμνήσεων, θυμόμαστε παλιούς φίλους, τον τρόπο ζωής στα μέρη τους, την μαγευτική ομορφιά περιοχών και χωριών, τα πεντακάθαρα καλντερίμια με τις πλάκες και τον αρμό από ασβέστη που προσδίδει ακόμα περισσότερη ομορφιά, τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα πανηγύρια τους με τις αμέτρητες εκκλησιές και τα ξωκλήσια, αλλά προπαντός το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους οι άνθρωποι αυτών των νησιών και γενικότερα όλων των Κυκλάδων.

 Το φετινό μας οδοιπορικό συνδέεται με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μαζί μ’ εμάς είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εκατοντάδες άλλοι εκδρομείς, κυρίως από την Κρήτη, είτε για να γνωρίσουν ως πρώτη φορά αυτά τα νησιά είτε να τα επισκεφτούν ξανά. 

Ο προορισμός της κρουαζιέρας προγραμματίστηκε για τη Σίφνο και για όσους ήθελαν μπορούσαν να επισκεφτούν και τη Σέριφο μετά τη Σίφνο τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα, αντίστοιχα με άλλο πλοίο της γραμμής. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και παρακολουθήστε το βίντεο/οδοιπορικό… 


Επαρχιακό Φως

 Γιάννης Η. Κάκανος 

Πηγή

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...