29 Ιουν 2019

Αυτή είναι η κατάσταση στην καινούρια Μαρίνα ???

φωτοNikos Pikramenos

Κατασταση απελπιστική Σεριφος με.30 εως 40 μίλια αέρα.3η ημέρα γράφει ο Νίκος Πικραμένος 

 Χωρίς νερό γιατί ο νερουλας δημοτικός υπάλληλος είναι τσακωμενος τον νέο δήμαρχο και δεν δίνει νερό στα κότερα 

 Ο καβοδετης λέει πως πληρώνεται για να δένει μόνο τα καράβια 

 Η Ελλάδα θέλει Τουρισμό και κότερα αλλά η καινούργια μαρίνα δεν έχει νερό και ρεύμα γιατί δεν τους έφτασαν τα χρήματα και ο Δήμος χρωστάει το ρεύμα στην ΔΕΗ

Αυτή είναι η κατάσταση ....
φωτο Nikos Pikramenos
Διαβάστε τι έγραφε η Λαική Συσπείρωση στις 10 του Μάρτη 2019
 https://lsserifos.blogspot.com/2017/08/lorem-ipsum-dolor-s.html
Η Δημοτική Αρχή Σερίφου αντί να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για να μπορέσει να λειτουργήσει το καταφύγιο και να υπάρξουν έσοδα για το Δήμο αδιαφόρησε συνειδητά προκειμένου να στρωθεί ο δρόμος για την παραχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα. 

Ήταν δε τόση η βιασύνη τους για να κλείσουν το θέμα που δεν φρόντισαν ούτε τα στοιχειώδη.

 Όπως αποκάλυψε, κατά τη συζήτηση η Λαϊκή Συσπείρωση, το καταφύγιο δεν διαθέτει, άδεια λειτουργίας, κανονισμό λειτουργίας, παροχή ρεύματος κ.λ.π. 

Στην τοποθέτησή της η Λαϊκή Συσπείρωση σημείωσε: Από τον Σεπτέμβριο του 2016 που έγινε η παράδοση του έργου, δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για την πολιτική που θα ακολουθούσατε στο θέμα που συζητάμε. Αυτή είναι η πολιτική σας η πολιτική των παραχωρήσεων. 

Η επίκληση του ΤΑΙΠΕΔ χρησιμοποιείτε σαν «μπαμπούλας» προκειμένου να δικαιολογήσετε την παραχώρηση. Η πολιτική σας είναι κοινή με την πολιτική του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης. 

Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως επανειλημμένα έχει διατυπωθεί είναι: Το καταφύγιο να το λειτουργήσει και να το διαχειριστεί ο Δήμος προσλαμβάνοντας το απαραίτητο προσωπικό, αφού πρώτα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες (άδεια λειτουργίας, κανονισμό λειτουργίας κ.λ.π.).

 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...