27 Απρ 2023

Aegean Voice 107.5 FM Ειρήνη Βλαστάρη: Η Κύθνος παρά του ότι δικαιούται Τμήμα Ένταξης στο Δημοτικό Σχολείο, το αίτημα και πάλι απορρίφθηκε



Την ικανοποίηση της για τη δημιουργία εξεταστικού κέντρου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στην Τήνο και παράλληλα την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι και πάλι απορρίφθηκε το αίτημα για δημιουργία Τμήματος Ένταξης στο δημοτικό σχολείο του νησιού εξέφρασε μιλώντας στον Aegean Voice και την εκπομπή "Μέρα μεσημέρι" με την Πόπη Αλιμπέρτη, η πρώην Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κυκλάδων και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ειρήνη Βλαστάρη.

 Όπως είπε η κ. Βλαστάρη στις Κυκλάδες δημιουργήθηκαν μόνο δύο Τμήματα Ένταξης, στη Σύρο και την Τήνο και ενώ η Κύθνος κατέθεσε και πάλι αίτημα, δεν έγινε αποδεκτό. Σύμφωνα με την Ειρήνη Βλαστάρη ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κύθνου έχει διαβιβάσει τις γνωματεύσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο Δήμος Κύθνου έχει εγκρίνει και ετοιμάσει τους ανάλογους σχολικούς χώρους, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει διαβιβάσει έγκαιρα τα αιτήματα, αλλά το Υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε.


 Να σημειωθεί ότι το νησί δικαιούται Τμήμα Ένταξης αφού στο νησί υπάρχουν 8 δικαιούχοι μαθητές. 

Πηγή : Aegean Voice 107.5 FM

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...