3 Απρ 2023

Μεγάλη πυρκαγιά (σε εξέλιξη) στο Χ.Υ.Τ.Υ Μήλου! (VIDEO)


Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται (ώρα 23.30) η φωτιά που έχει ξεσπάσει από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 2 Απριλίου, στην περιοχή Μπρατόνι στου Φιρλίγκου όπου βρίσκεται το Χ.Υ.Τ.Υ. Μήλου (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων) Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση αλλά οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς και οι εστίες καίνε σε πολλά σημεία. 

Η φωτιά δεν κατάφερε να τεθεί υπό έλεγχο πριν την δύση του ήλιου με αποτέλεσμα η νύχτα να κάνει ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση. Στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται ο δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Φραγκίσκος Ζούλιας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ζούλιας, δημοτικοί υπάλληλοι, σύσσωμη η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου, η Αστυνομία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα αλλά όλα τα σενάρια είναι πιθανά, μέχρι αυτό του εμπρησμού. Ευτυχώς για την ώρα στην περιοχή επικρατεί σχετική άπνοια, όμως με έκτακτα δελτία η ΕΜΥ προειδοποιεί για θυελλώδεις ανέμους από το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου. 

 Βίντεο από την περιοχή της πυρκαγιάς όπως την κατέγραψε ο αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Φραγκίσκος Ζούλιας:https://www.youtube.com/shorts/umT17-Nn8EE


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...