13 Οκτ 2023

Ο Σύνδεσμος Σεριφίων Διαφωνεί για την δημιουργία 2ης τράπεζας αίματος


Εδώ και 35 χρόνια ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕΡΙΦΙΩΝ δημιούργησε την Τράπεζα Αίματος προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες των συμπατριωτών και φίλων του νησιού μας. Σε όλα αυτά τα χρόνια όσοι συμπατριώτες και φίλοι χρειάστηκαν το πολύτιμο αγαθό που λέγεται ΑΙΜΑ, πάντα βρήκαν άμμεση ανταπόκριση απο τον εκαστοτε υπεύθυνο αιμοδοσίας του Συνδέσμου.
Η διαφημιζόμενη δημιουργία 2ης τράπεζας αίματος δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει κάπου εκτός απο την αποδυνάμωση της ηδη υπάρχουσας τράπεζας. Πιθανόν και ο σκοπός να είναι αυτός............... ο καιρός θα δείξει.
φιλικά
Αντώνης Κουζούπης
Πρόεδρος Δ.Σ Συνδέσμου Σεριφίων
Υπεύθυνος Αιμοδοσίας
Πηγή : 

Σύνδεσμος Σεριφίων


to synoro blog

3 σχόλια:

  1. Δεν ειναι κακο που θα ανοιξει δευτερη τραπεζα θα βοηθησει περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό είναι ότι σε ένα τόσο μικρό νησί δεν μπορούμε να είμαστε ένα για το καλό αυτού του υπέροχου τόπου και του λαού σε κάθε επίπεδο δεν μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι δυνατό κάτι όμορφο ένα μικρό είναι και η αιμοδοσία πρέπει να την αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια που κάνει ο συνδεσμος σεριφιων τόσα χρόνια και είναι κρίμα να βλέπεις στην καλοκαιρινή αιμοδοσία που το νησί είναι γεμάτο από κόσμο και κυρίως από συμπατριώτες να μην υπάρχει ικανη ποσότητα αίματος για να καλύψει τις ανάγκες και αντί αυτού φτιάχνουμε καινούργια τράπεζα μάλλον κάπου είμαστε λάθος ας αφήσουμε τις αντιπαλότητες και ας κοιτάξουμε το καλό του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τηλεόραση για "ανεβουν" τα νούμερα όλο κ κάποιο θέμα δημιουργείται, ανά κάποιους μήνες.
    Εφόσον ακούγεται "ότι θέλουν το καλό του τόπου " ας υποστηριχθεί η προσπάθεια των τόσων χρόνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...