18 Οκτ 2023

Σαντορίνη: Αναστολή λειτουργίας για το κατάστημα ΕΛΤΑ στο Εμπορείο


Την αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας μιας σειράς ταχυδρομικών καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτού στο Εμπορείο από τη Δευτέρα 23/10/23, αποφάσισαν, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του δικτύου τους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα (17/10) στη Διαύγεια.

Η είδηση αυτή προκάλεσε την δυσαρέσκεια των κατοίκων του μεγαλύτερου χωριού του νησιού, ενώ προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Πέμπτης 19/10, στις 11:00, έξω από το ταχυδρομείο.

Την έντονη διαμαρτυρία του για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος εξέφρασε με επιστολή του προς τα ΕΛΤΑ και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Εμπορείου Ευάγγελος Κατσίπης, σημειώνοντας πως αυτή η απόφαση θα προκαλέσει αντικειμενικές δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων, των εργαζομένων και των επισκεπτών, καθώς η μετακίνησή τους προς το κεντρικό ταχυδρομείο των Φηρών κρίνεται δύσκολη και δαπανηρή, ενώ σε βάθος χρόνου θα οδηγήσει και στη μείωση εσόδων των επαγγελματιών τουρισμού, λόγω της απομάκρυνσης των προσφερόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Τονίζει δε πως το ταχυδρομικό κατάστημα του Εμπορείου στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, για το οποίο δεν καταβάλλεται ενοίκιο.

“Αποτελεί χρέος μας να υπερασπιστούμε το αυτονόητο, ήτοι τη συνέχιση λειτουργίας του ταχυδρομείου Εμπορείου Θήρας και την ανάγκη να προβούμε σε ενέργειες υπεράσπισης της συνέχισης της υπάρξεώς του στο μεγαλύτερο χωριό των Κυκλάδων”, καταλήγει η επιστολή του κου Κατσίπη.

Πηγή : https://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...