1 Οκτ 2023

«Σεριφιακή Ανανέωση»: Η κεντρική ομιλία στην Αθήνα ...στα δύσκολα βγήκαμε μπροστά...


Από την κεντρική ομιλία του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Σερίφου Κωνσταντίνου Ρεβίνθη στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ... ...στα δύσκολα βγήκαμε μπροστά... 

Χθες Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο κος Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σερίφου με τον συνδυασμό «Σεριφιακή Ανανέωση», πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας. 

 Η ομιλία άρχισε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με χαιρετισμούς. Πρώτος στο βήμα της αίθουσας ανέβηκε ο κος Αντώνης Κουζούπης, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κου Χατζημάρκου. Ακολούθησαν οι κ.κ. Κώστας Φιλιππαίος, υποψήφιος δήμαρχος Κύθνου και ο κος Κώστας Καραλής, ειδικός σύμβουλος του κου Ρεβίνθη. Στη συνέχεια, ο κος Ρεβίνθης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη βοήθειά τους κατά την θητεία του και συνέχισε με τον απολογισμό του έργου της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

 Ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος της δημοτικής του παράταξης. Η ομιλία του εστίασε στον απολογισμό των έργων της θητείας του και στον σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία αν η παράταξή του επανεκλεγεί. 

 Ο κος Ρεβίνθης μίλησε και για το τι έγινε με το θέμα του ιατρείου και γενικότερα της υγείας (θέμα για το οποίο μόλις χθες αναφερθήκαμε στο EcoSerifos). Στάθηκε στην κατασκευή του υπόστεγου του ασθενοφόρου και τα 13 άτομα που έφτασε φέτος το καλοκαίρι -για ένα τρίμηνο- το ιατρικό προσωπικό, λόγω των κινήτρων που έδωσε το Υπουργείο, αλλά και των διαστάσεων που πήρε το θέμα στα ΜΜΕ με την παραίτηση του ιατρού.

 Από εκεί και πέρα προβλέπεται, όπως ανέφερε να αποκατασταθεί και να αναβαθμιστεί ενεργειακά το ιατρείο από Πρόγραμμα της Περιφέρειας και της ΔΥΠε, – αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Ο κος Ρεβίνθης ανέφερε πως η παρούσα ήταν μια τετραετία «νοικοκυρέματος» του Δήμου και ωρίμανσης των έργων, ενώ η επόμενη θα είναι η τετραετία υλοποίησης. 

 Στο τέλος της ομιλίας του ο κος Ρεβίνθης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω απο 100 Σερφιώτες και φίλοι του νησιού μας που ζουν στην Αθήνα. 
Πηγή : https://ecoserifos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...