9 Απρ 2024

Διπλασιάζονται τα τέλη ύδρευσης στον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων video


Συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα το ΔΣ της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου στις 12:30, σε Αίθουσα του Ξενοδοχείου «Athens Marriot” στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της λειψυδρίας είπε πως “ως ΠΕΔ ζητάμε από την κυβέρνηση να καταρτίσει ένα ολιστικό πρόγραμμα για τα νησιά που πλήττονται από την λειψυδρία για την τρέχουσα περίοδο προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν καθώς η ένταση του τουρισμού θα είναι μεγάλη-κι αυτό είναι ευχάριστο”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσον αφορά ιδιαίτερα τη Νάξο ο κ. Λιανός ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των τελών ύδρευσης: “Εμείς ως δήμος θα κάνουμε μια μεγάλη αύξηση των τελών. Τουλάχιστον διπλασιασμό των τελών του νερού, έστω για φέτος, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, καθώς το κόστος είναι μεγάλο. Η κυβέρνηση πρέπει ν αποφασίσει μέχρι πόσο θα χρηματοδοτήσει την προμήθεια νερού είτε είναι αφαλατώσεις, είτε γεωτρήσεις ή και άλλα συνοδά έργα που χρειάζονται τα νησιά”.Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συμπλήρωσε πως όσον αφορά το πρόβλημα της λειψυδρίας τα νησιά θα πρέπει να βοηθήσουν και τα υπουργεία Εσωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλία και Περιβάλλοντος, ενώ θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά για το θέμα οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες.

Ακούστε τη συνεδρίαση στο βίντεο που ακολουθεί. Οι ανακοίνωση για την αύξηση του νερού στον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο 49:51 περίπου

 
Πηγή : https://cycladesopen.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...