24 Απρ 2013

Γάτες υπό διωγμόν στήν Μήλο καί στήν Σέριφο ΝΤΡΟΠΗ ΜΑς

Αρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗς 
 To θέμα με τις γάτες στην Πλάκα, πήρε διαστάσεις και εκτός Μήλου... Δημοσιεύτηκε ειδικό θέμα (ολοσέλιδο) στο ένθετο περιοδικό "Κ" της σημερινής "Καθημερινής" (10 Φεβρουαρίου 2013). Το κείμενο της καταγγελίας σχολιάζεται από τον Μηλιό συντάκτη της ζωοφιλικής στήλης Κ9LIFE Γιώργο Φραντζεσκάκη.

Γράφει ο Γιάννης Γούναρης 

Παρόμοιες καταστάσεις με κάνουν να θλίβομαι για τη νοημοσύνη και για τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων του νησιού μου. Σε προηγούμενη ανάρτηση του blog http://giannisserfanto.blogspot.gr/2013/03/blog-post_22.html αναφέρθηκα στο θέμα που μας απασχολεί .

Να γνωρίζουν όσοι διέπραξαν  τέτοια κακούργηματα οτι πλέον έχει θεσπιστεί νόμος σύμφωνα με τον οποίο η δολοφονική πράξη ενάντια σε κάποιο ζώο διώκεται ποινικά. Τέτοια μελανά συμβάντα θα έπρεπε να απασχολούν ΚΑΘΕ Μηλιό, καί ΚΑΘΕ  Σερφιώτη  συμπολίτη μας  ,και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην κατάγονται εξ αίματος απο τη Μήλο, η τήν Σέριφο αλλά νιώθουν τη Μήλο και τήν Σέριφο  σαν ιδιαίτερη πατρίδα τους και ως μόνιμη κατοικία τους και έχουν το θάρρος να αναφέρουν αυτά τα περιστατικά και να μάχονται για αυτά.

Στήν προκειμένη περίπτωση γιά τήν Σέριφο η Βrigitte που δέν κατάγεται από την Σέριφο είναι πρός τιμήν της να υπερασπίζει τίς αξίες της ζωής και μας προσκαλεί να αγωνιστούμε για αυτές
Σταματήστε τις φόλες για τις γάτες!
Συνάντηση φιλόζωων στη Σέριφο Πέμπτη, 25 Απριλίου 17.00 στο καφενείο «Άνεμος»
Θα‘ρθεί μια εκπρόσωπος απο την Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία και θα κουβεντιάζουμε μάζι τι μπορούμε να κάνουμε να σταματήσει αυτο το έγκλημα.  Ας ελπίσουμε να παρευρεθεί και ο δήμαρχος η κάποιο μέλος του δημοτικού  συμβουλιου . Οφείλουμε να είμαστε παρόντες

.
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...