27 Ιουν 2012

Στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κρίσης με άξονα την Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα.



Tο Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Πρωτοβουλία

 «Η Κουζίνα του Αιγαίου» 

 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κρίσης με άξονα την Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 17.00, στην Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Ερμούπολη.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με απευθείας διασύνδεση (τηλεδιάσκεψη) με τα τοπικά γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο & Τήνο. 

 ΟΜΙΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 -Καλωσόρισμα – Νέα & Ανακοινώσεις Γιώργος Καλώστος, Διευθυντής Aegean Cuisine

 -Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας Γιώργος Φλούδας, Οινοχόος – Οινολόγος 

-Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά Νίκος Σαράντος, Chef, Ιδρυτής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro -Toques Ελλάδος 
 www.mileikanea.g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...