Tο Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Πρωτοβουλία
«Η Κουζίνα του Αιγαίου»
σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κρίσης με άξονα την Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 17.00, στην Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Ερμούπολη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με απευθείας διασύνδεση (τηλεδιάσκεψη) με τα τοπικά γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο & Τήνο.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
-Καλωσόρισμα – Νέα & Ανακοινώσεις
Γιώργος Καλώστος, Διευθυντής Aegean Cuisine
-Κρασί – Βασικό συστατικό μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας
Γιώργος Φλούδας, Οινοχόος – Οινολόγος
-Η Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα διαβατήριο για την παγκόσμια αγορά
Νίκος Σαράντος, Chef, Ιδρυτής και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Chef Club και της Euro -Toques Ελλάδος
www.mileikanea.g
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου