13 Οκτ 2014

Το Aqua Jewel της ταλαιπωρίας...

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους κατοίκους των Κυκλάδων, ιδιαιτέρως των μικρών νησιών, καθώς το Aqua Jewel θα μείνει εκτός δρομολογίου για ακόμη μία εβδομάδα (13-20 Οκτωβρίου).
Το πλοίο της ενδοεπικοινωνίας των Κυκλάδων υπέστη βλάβη την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μείνουν ανεκτέλεστα τα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου. Πλέον, το πλοίο θα μείνει εκτός δρομολογίων για ακόμη μία εβδομάδα, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στη σύνδεση των νησιών των Κυκλάδων.
Για ακόμη μία φορά λοιπόν, αυτή που πληρώνουν τη "νύφη" είναι οι νησιώτες, που βλέπουν κάθε τρεις και λίγο τα δύο πλοία της εταιρείας που εκτελούν δρομολογία να σταματούν είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω έλλειψης καυσίμων...
Η ανακοίνωση της NEL Lines:
"Λόγω βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL, τα δρομολόγια του πλοίου από σήμερα Δευτέρα 13/10/2014 έως και Δευτέρα 20/10/2014 θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.
Για την αποκατάσταση της βλάβης και τη συνέχιση των δρομολογίων θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας"Πηγή : http://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...