22 Οκτ 2014

THE FAMiLY BEEZ(ness), το γευστικό μέλι είναι Σερφιώτικη υπόθεση

Η Λιλή Καρύδη μας μιλάει για τα γευστικά θαύματα που κάνουν οι μέλισσες της Σερίφου.Η ξεχωριστή του συσκευασία, σίγουρα σου τραβάει το μάτι όταν το αντικρίζεις. Η γεύση του όμως, μένει για πάντα στα "Top 10" του ουρανίσκου. Ladies, αυτό είναι το μέλι THE FAMiLY BEEZ.
"Παράγουμε μέλι εδώ και 40 χρόνια. Για την ακρίβεια, ο πατέρας του άντρα μου, Γιώργου Ρώτα, ξεκίνησε και εμείς συνεχίζουμε με τη φιλοσοφία ότι το μέλι είναι οικογενειακή υπόθεση" μου εξηγεί η Λίλη Καρύδη, του THE FAMiLY BEEZ. Το ζευγάρι μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Σερίφου, καθώς αποτελεί παράλληλη, αλλά όπως καταλαβαίνω αγαπημένη, δραστηριότητα τους η παραγωγή μελιού.
ADVERTISEMENT
"Ο Γιώργος αγαπούσε από παιδί τις μέλισσες και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια για την παραγωγή μελιού. Κάπως έτσι ασχολήθηκα και εγώ" μου λέει.

 
Η μονάδα παραγωγής τους δεν είναι τεράστια, αλλά είναι σύγχρονη και βιολογική, σε τέτοιο μέγεθος ώστε να μπορεί να φιλοξενεί μέλι που εξαντλείται χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια ή διαφήμιση.
Στόμα - στόμα, έτσι έχει γίνει γνωστό το μέλι της οικογένειας Ρώτα. Όσο όμως κι αν αυτό θα μπορούσε να αφήσει δύο νέους να επαναπαυτούν στις δάφνες τους, τα πράγματα έγιναν αλλιώς.
Eκτός από την κλασσική συσκευασία, προέβλεψαν ότι θα μπορούσε το μέλι να ήταν ένα τέλειο και πρωτότυπο δώρο.
"Σκεφτήκαμε ότι σε ένα τόσο ωραίο μέλι, θα ταίριαζε μια ξεχωριστή συσκευασία" μου ανέφερει η Λίλη. Έτσι, με τη βοήθεια της πολυβραβευμένης Mousegraphics, η επιχείρηση απέκτησε φρέσκο desing και branding.

 
Έτσι, δημιούργησαν και μια συσκευασία δώρου, η οποία είναι μια χειροποίητη ξύλινη μικρογραφία κυψέλης. Έχουν επάνω τους, στο κάτω δεξιά μέρος, και έναν αριθμό. Δεν είναι τυχαίοι! Δόθηκαν προς τιμήν των πιο παραγωγικών μελισσιών της χρονιάς!
Σκοπός της συσκευασίας είναι να αναδείξει με μοναδικό τρόπο την προέλευση του μελιού και την αυθενικότητα του προϊόντος, μου εξηγεί η Λίλη.
Γιατί να κάνει κάποιος δώρο ένα μέλι; Μα γιατί, μέλι σημαίνει υγεια και ομορφιά.
Tο μέλι THE FAMiLy BEEZ είναι βιολογικό, θυμαρίσιο και παράγεται στις περιοχές Μαύρα Βολάδια και Μέσα Ακρωτήρι στη Σέριφο, δηλαδή περιοχές προστατευόμενες και χαρακτηρισμένες ως Νatura 2000.
Η αλήθεια είναι ότι δε μπορείς να το βρεις εύκολα, αλλά αξίζει τον κόπο. Διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα. Στην Αθήνα, για παράδειγμα, είναι μόνο στο "Oliviers & Co" στο Golden Hall.

Ο Γιώργος και η Λιλή, θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσει η επιχείρηση το δικό της e-shop. Μέχρι τότε όσοι ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν που ακριβώς μπορούν να βρουν μέλι THE FAMiLy BEEZ, βρίσκουν όλες τις λεπτομέρειες στο site τους. Επίσης, έχουν και την δική τους σελίδα στο Facebook. Εναλλακτικά, μπορούν να αγοράσουν τις συσκευασίες που θέλουν, στο www.elenianna.com.

Το tip της Λιλής

Τα οφέλη του μελιού είναι γνωστά και η Λιλή Καρύδη, προτείνει με ενθουσιασμό να το βάλουμε στη ζωή μας. Η ίδια, μοιράστηκε μαζί μας, το γλυκό μυστικό ομορφιάς της.
"Ένα κουταλάκι γλυκού μέλι το πρωί μου δίνει ευεξία και τονώνει τον οργανισμό μου. Επίσης, ένα κουτελάκι γλυκού πριν κοιμηθώ με χαλαρώνει και βοηθά στο αδυνάτισμα! Αν δεν έχετε υπόψη σας, αναζητήστε επιγόντως την honey diet" λέει χαρακτηριστικά.
Μέλι κορίτσια, μέλι!
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...