30 Ιουλ 2015

Ο Βαγγέλης Κορακάκης κλείνει το Φεστιβάλ Σερίφου 2015!

Το Φεστιβάλ Σερίφου 2015 κλείνει με τον Βαγγέλη Κορακάκη, την Πέμπτη 13 Αυγούστου, στις 21.15, στο Θέατρο της Κάτω Χώρας.

Έχει καθιερωθεί στο λαϊκό τραγούδι και η δουλειά του έχει αναγνωριστεί όχι μόνο από τις εκατοντάδες των θαυμαστών του αλλά και από τους αναλυτές του είδους. Γιατί ο Κορακάκης είναι μουσικός, στιχουργός και ερμηνευτής λαϊκών τραγουδιών και μάλιστα αυτοδίδακτος.
Αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού δεν αντιγράφει, δεν μιμείται κακότροπα τους παλιούς αλλά παραμένει πιστός συνεχιστής του είδους. Έχει γυρίσει πολλά άλμπουμ ανάμεσά τους οι “Άρχοντες”, “Μπουζουκτσήδες και Πυξίδες”, “Γλυκοχάραμα”, “Λαύριο”. Τα τραγούδια του εκφράζουν τον πόνο, την πίκρα, τη φτώχεια της εργατικής τάξης γι’ αυτό και έχουν τραγουδηθεί και αγαπηθεί. Έχει συνεργαστεί με πολλούς ερμηνευτές του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού ανάμεσά τους η Κατερίνα Κούκα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Γιάννης Ντουνιάς.
Στη Σέριφο μας τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του όπου καταχειροκροτείται από το ένθερμο ακροατήριό του. Φέτος θα έχει κοντά του πολύτιμους συνεργάτες τους Ανατολή Μαριόλα στο τραγούδι, Τάσο Αθανασιά στο ακορντεόν και το γιο του Βασίλη Κορακάκη στο μπουζούκι.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου σας περιμένει στο μαγικό θέατρο της Κάτω Χώρας. Από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Αυγούστου 2015 η μουσική θα γεμίσει το Αιγαίο και θα συνδέσει τον ουρανό με τη θάλασσα σαν φυσικό σκηνικό στο κοίλο θέατρο της Σερίφου. Με στόχο την εξάπλωση της τέχνης και του πολιτισμού, της σύνδεσης του πολιτισμού με τον τουρισμό αλλά την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο, το Φεστιβάλ Σερίφου ανοίγει τις πύλες του με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο της μουσικής.
Σας περιμένουμε στο πιο δροσερό και μαγικό Φεστιβάλ!

Πληροφορίες:
Άνω χώρα Σερίφου,
84005 Σέριφος, Κυκλάδες
Εισιτήρια: 10 € (Εκπτωτικό 7 €)
Ώρα έναρξης: 21:15
Email : serifosfestival@gmail.com
https://www.facebook.com/SerifosFestival
Τηλ. 6970650811 / 2108628187 / 2281052566
LINOS.PRO

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...