H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου ΚΔΕΠΠΑΜ, στο
πλαίσιο του αναπτυξιακού της ρόλου, οργάνωσε μια νέα εκδήλωση, την τρίτη
κατά σειρά, στο σαλόνι του Ε/Γ-Ο/Γ Superferry II στη γραμμή: Ραφήνα,
Άνδρος, Τήνος, Μύκονος. Aπό την Αφροδίτη Α. Καλομάρη
Παρουσιάστηκαν μυκονιάτικα προϊόντα διατροφής, μέσα από μαγειρικές δράσεις γύρω από τη σύγχρονη και παραδοσιακή μυκονιάτικη κουζίνα.
Στην τρίτη αυτή εκδήλωση μαγείρεψαν μπροστά στο κοινό
ο μάγειρας Χρήστος Αθανασιάδης (nice n’ easy) και αντιπρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Βαγγέλης Πελέκης, που κάθε φορά θα συνοδεύει μαγειρεύοντας και οργανώνοντας τη δράση.
Δύο καινούριες, πρωτότυπες συνταγές έκπληξη με θέμα “Το πρωινό”. Κεράσματα και δοκιμές των προϊόντων, ξινότυρο, τυροβολιά, γιαούρτι, κοπανιστή, λούζα, παξιμάδι, απευθύνθηκαν σε όλους τους ταξιδιώτες.
Εκτός του ελληνικού περιοδικού τύπου που παρακολουθεί τη δράση μας, αυτή τη φορά ταξίδεψε μαζί μας η δημοσιογράφος/εκδότρια Suda Nair-Iliades (insider publications) που θα αρθρογραφήσει στον τύπο για το γεγονός στη ρωσική, αγγλική, τούρκικη και κινέζικη γλώσσα! Την ευχαριστούμε.
Οι συνταγές
Χρήστος Αθανασιάδης:
Τορτίγια με μους από τυροβολιά – ξινότυρο – κοπανιστή – γιαούρτι, με λούζα πράσινη σαλάτα και κοτόπουλο
Βαγγέλης Πελέκης
“Λουκουμάδες” με τυροβολιά, γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, κράνο, τυλιγμένοι σε σουσάμι ή pops αμαράνθου ή παπαρουνόσπορο, σε σιρόπι μανταρινιού ή μέλι.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το χρόνο. Καλούμε λοιπόν δημόσια, όλους τους ενδιαφερόμενους μάγειρες, Μυκονιάτες, Αθηναίους ή άλλους να δηλώσουν το ενδιαφέρον για τυχόν συμμετοχή τους, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΠΠΑΜ τηλ. 22890 27190). Καλούνται σε συμμετοχή και οι ντόπιοι παραγωγοί.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2016 θα γίνει με ορισμένες ημερομηνίες, σε αρκετές ακτοπλοϊκές γραμμές και θα καθοριστούν από πριν. Ο σκοπός δεν θα είναι διαφημιστικός επιχειρήσεων, αλλά η ανάδειξη προϊόντων, καθώς και η τοπική γαστρονομία.
Ευχαριστούμε την Golden Star Ferries τον καπετάνιο Τάσο Τρέσσο, το προσωπικό του πλοίου και τη κυρία Μαίρη Στυλιανέλη για την στήριξη.
Όλα τα μυκονιάτικα προϊόντα με τα οποία εκτελέστηκαν οι συνταγές, διατίθενται στο κατάστημα του πλοίου.
Σύντομα θα ενημερωθείτε για την επόμενη δράση μας.
Κάθε φορά, μια γιορτή, μια τιμή για τη Μύκονο που αξίζει το καλύτερο.
http://www.greekamericannewsagency.com
Πηγή :
Παρουσιάστηκαν μυκονιάτικα προϊόντα διατροφής, μέσα από μαγειρικές δράσεις γύρω από τη σύγχρονη και παραδοσιακή μυκονιάτικη κουζίνα.
Στην τρίτη αυτή εκδήλωση μαγείρεψαν μπροστά στο κοινό
ο μάγειρας Χρήστος Αθανασιάδης (nice n’ easy) και αντιπρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ Βαγγέλης Πελέκης, που κάθε φορά θα συνοδεύει μαγειρεύοντας και οργανώνοντας τη δράση.
Δύο καινούριες, πρωτότυπες συνταγές έκπληξη με θέμα “Το πρωινό”. Κεράσματα και δοκιμές των προϊόντων, ξινότυρο, τυροβολιά, γιαούρτι, κοπανιστή, λούζα, παξιμάδι, απευθύνθηκαν σε όλους τους ταξιδιώτες.
Εκτός του ελληνικού περιοδικού τύπου που παρακολουθεί τη δράση μας, αυτή τη φορά ταξίδεψε μαζί μας η δημοσιογράφος/εκδότρια Suda Nair-Iliades (insider publications) που θα αρθρογραφήσει στον τύπο για το γεγονός στη ρωσική, αγγλική, τούρκικη και κινέζικη γλώσσα! Την ευχαριστούμε.
Οι συνταγές
Χρήστος Αθανασιάδης:
Τορτίγια με μους από τυροβολιά – ξινότυρο – κοπανιστή – γιαούρτι, με λούζα πράσινη σαλάτα και κοτόπουλο
Βαγγέλης Πελέκης
“Λουκουμάδες” με τυροβολιά, γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, κράνο, τυλιγμένοι σε σουσάμι ή pops αμαράνθου ή παπαρουνόσπορο, σε σιρόπι μανταρινιού ή μέλι.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όλο το χρόνο. Καλούμε λοιπόν δημόσια, όλους τους ενδιαφερόμενους μάγειρες, Μυκονιάτες, Αθηναίους ή άλλους να δηλώσουν το ενδιαφέρον για τυχόν συμμετοχή τους, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΠΠΑΜ τηλ. 22890 27190). Καλούνται σε συμμετοχή και οι ντόπιοι παραγωγοί.
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2016 θα γίνει με ορισμένες ημερομηνίες, σε αρκετές ακτοπλοϊκές γραμμές και θα καθοριστούν από πριν. Ο σκοπός δεν θα είναι διαφημιστικός επιχειρήσεων, αλλά η ανάδειξη προϊόντων, καθώς και η τοπική γαστρονομία.
Ευχαριστούμε την Golden Star Ferries τον καπετάνιο Τάσο Τρέσσο, το προσωπικό του πλοίου και τη κυρία Μαίρη Στυλιανέλη για την στήριξη.
Όλα τα μυκονιάτικα προϊόντα με τα οποία εκτελέστηκαν οι συνταγές, διατίθενται στο κατάστημα του πλοίου.
Σύντομα θα ενημερωθείτε για την επόμενη δράση μας.
Κάθε φορά, μια γιορτή, μια τιμή για τη Μύκονο που αξίζει το καλύτερο.
http://www.greekamericannewsagency.com
Πηγή :
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου