12 Οκτ 2015

Hττα του Α.Ο. Σερίφου στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Λάβα Εμπορείου.
Στο ουδέτερο γήπεδο του Θόλου «Σιγγελίδης» λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΑΟ Σερίφου, φιλοξένησε την ομάδα της Σαντορίνης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας διεξήχθη με τον 2ο επόπτη κ. Ρούκη να εκτελεί χρέη διαιτητή, αφού δεν κατέστη δυνατόν ο κ. Ρούσσος Γουίδος να μεταβεί από την Σύρο στην Σίφνο αφού ακυρώθηκε το προγραμματισμένο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.
Ο αγώνας έληξε με μεγάλο νικητή του ΑΟ Λάβας με σκορ 3-0, ένας αγώνας που σημαδεύτηκε από τις κακές καιρικές συνθήκες και τον δυνατό άνεμο που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών.
Το σκορ άνοιξε με δυνατό σουτ του Καφίρη και την ασταθή απόκρουση του Γούναρη στο 8ο λεπτό, ενώ το 0-2 έκανε σε σουτ ο Δρόσος Α. στο 35ο λεπτό που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 63ο λεπτό η ομάδα του Εμπορείου έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Σπαρης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ Ρούκη λόγω βίαιου παιχνιδιού εκτός φάσης.
Στο 75’ ο ΑΟ Σερίφου είχε την ευκαιρία να μειώσει όταν το σουτ του Ρεβίνθη Κ. βρήκε το δοκάρι του Κρητικού. Το τελικό 0-3 έγινε στο 89 όταν το σουτ του Αγκαράι κατέληξε από την ασταθή απόκρουση του Γούναρη και στην συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, στα δίχτυα των Σερφιωτών.
Τα παράπονά τους για τον διαιτητή της αναμέτρησης εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΑΟ Σερίφου, αφήνοντας, όπως υποστηρίζουν, το σκληρό παιχνίδι των Σαντορινιών.
Διαιτητής: Ρούκης Κ., Τερζάκης Μ.
ΑΟ Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Γούναρης Κ., Μουστάκας Α., Μονοβάσιος Α., Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Α. (46’ Γαβριήλ π.), Μαγουλάς Α., Ράμπιας Ι., Παρίσης Κ. (36’ Βαλσαμάκης Κ.), Ψαθάς Α., Ρεβίνθης Κ.
ΑΟ Λάβας: (Καντζελής Α.), Κρητικός Α., Δρόσος Κ., Δρόσος Α., Fico, Δακούτρος, Σπάρης Ν., Αγκαράι, Χαλβατζής, Καφίρης Ν., Κολιούσης Α., Δρόσος Ν.
serifos lava 11 10 2015 2
Πηγή : http://sportcyclades.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...