9 Οκτ 2015

Οικονομική ανάσα για τους Δήμους τα τέλη διαφήμισης

Ενισχύονται οικονομικά οι Δήμοι πανελλαδικά από το τέλος διαφήμισης με το ποσό των 14 εκατ. ευρώ με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών την οποία υπογράφει ο γενικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος.

 Βάσει της σχετική ανακοίνωσης που εξέδωσε το αρμόδιο Υπουργείο, οικονομική “ανάσα” παίρνει και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, για τον οποίο προορίζεται το ποσό των 27.490 ευρώ.

Η απόφαση Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο περιεχόμενο αυτής: “Κατανέμουμε, από τον λογαριασμό του Υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν. 2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης» (Νο 33 05 0137), ποσό 14.000.000,00 € στους Δήμους της Χώρας, σύμφωνα με τις καταστάσεις που είναι προσαρτημένες στην παρούσα απόφαση, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής.

Τα ως άνω ποσά αποτελούν έσοδο της κατηγορίας «Λοιπά Τακτικά Έσοδα» και του Κ.Α. 0715 με τίτλο «Τέλος διαφήμισης της κατηγορίας Δ’ του άρθρου 15 του Β.Δ. 24.9/20.10.1958 (άρθρο 9 ν. 2880/2001)» του προϋπολογισμού εσόδων οικονομικού έτους 2015 των δικαιούχων Δήμων και θα αποδοθούν σε αυτούς με χρηματική εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 Η παρούσα απόφαση με τις καταστάσεις που τη συνοδεύουν μπορεί να αναζητηθεί και στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου (www.ypes.gr (link is external)) στην ενότητα «Το Υπουργείο», υπο-ενότητα «Εγκύκλιοι – Αποφάσεις» (http://www.ypes.gr/el/Ministry/Encyclical/ (link is e xternal)
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

1 σχόλια:

  1. Χρηματοδότηση 48h προσφορά για σοβαρούς ανθρώπους

    Γεια σας

    Σας προσφέρουμε ένα δάνειο από € 500 έως € 50.000.000 με πολύ απλό τρόπο. Μπορούμε επίσης να κάνουμε
    επενδύσεις και δάνεια μεταξύ των ατόμων όλων των ειδών Προσφέρουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια. Εμάς
    δεν γνωρίζουν ότι οι χρήσεις σας και οι μεταφορές μας διαβεβαίωσε εκδ από μια τράπεζα για την ασφάλεια των συναλλαγών. Για όλους σας
    ζητά προτάσεις από τα ποσοστά και τις πληρωμές της ανασυγκρότησης και θα είμαι τη βοήθειά σας. Τέλος, για περισσότερη κατανόηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας Εσείς θα βρείτε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, έχετε τα χρέη και δεν είστε σε θέση να επιλύσει την έλλειψη χρημάτων, θα είχε πολλή πιστωτές σας παρενοχλεί. Ο φορέας μας προσφέρει σήμερα ένα γρήγορο και αξιόπιστο ασφαλή λύση. . Έτσι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια. E-Mail: servicecredit47@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...