9 Σεπ 2017

Και το όνομα αυτού… Andros Jet! Όμως για Άνδρο χρειάζεται μεγαλύτερο ταχύπλοο…

Έρχεται από Τουρκία. Θα το λένε Andros Jet. Αλλά λόγω μικρού μεγέθους δεν θα μπει στην Άνδρο! Για την Άνδρο προβλέπεται μεγαλύτερο... 

 Η SeaJet αγόρασε και φέρνει δύο νέα ταχύπλοα για το Αιγαίο. Το ένα από Τουρκία και το άλλο από Αίγυπτο. Αυτό που έρχεται από Τουρκία μετά την επισκευή προβλέπεται να είναι χωρητικότητας 100 ΙΧ και 600 επιβατών. Το ταχύπλοο αυτό φέρει το όνομα Andros Jet! Κι αυτό γιατί ηSea Jet βάζει ονόματα νησιών σε όλα τα πλοία της. Έτσι επιλέχθηκε για το εν λόγω ταχύπλοο το όνομα της Άνδρου.

Έρχεται από Αίγυπτο και θα ταξιδεύει πλέον στο Αιγαίο 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο αυτό μάλλον δεν θα μπει στην γραμμή για Άνδρο γιατί στοχεύουν στη γραμμή την Άνδρο να βάλουν ταχύπλοο μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η πρόβλεψη είναι για χωρητικότητα 800 επιβατών και 150 ΙΧ μιας και η κίνηση για Άνδρο – όπως έδειξε η εφετινή χρονιά - είναι αυξημένη. Ο χρόνος του ταχύπλοού για Άνδρο υπολογίζεται στη μια ώρα και 16 λεπτά. Το κόστος του εισιτηρίου όπως ήδη έχουμε γράψει θα είναι 3-4 ευρώ πάνω από τις τιμές των συμβατικών. Όπως είναι προφανές η νέα χρονιά θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση του ανταγωνισμού. 

Άλλες πληροφορίες Κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου για την Άνδρο οι προβλέψεις είναι αρχικά να έχει δύο πλοία ημερησίως (ένα πρωί ένα απόγευμα) και αργότερα για δύο μήνες ένα μόνο (πρωινό ή απογευματινό ανάλογα την εταιρεία). Τέλος Φλεβάρη θα είναι πάλι δύο. 

Το Πάσχα θα είναι παρών και το ταχύπλοο της SeaJet. Και από τέλος Μαΐου μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα μπουν και όλα τα ταχύπλοα, κάποιο εκ των ποίων θα είναι για Άνδρο. Κατά τα άλλα από κύκλους της Ραφήνας λένε για συνέχιση του εφετινού επιτυχημένου δρομολογίου του TeraJetκαι τη νέα χρονιά μιας και οι πληρότητες του κρίθηκαν ικανοποιητικές. Ακόμα το ταχύπλοο ChampionJetθα ξεκινά σε παράλληλο χρόνο με το SuperRunnerμέχρι Σαντορίνη με διαφοροποίηση στη διαδρομή μόνο ένα ενδιάμεσο νησί. 
"Εν Άνδρω 
Πηγή : http://enandro.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...